Muokattu: 14.08.2020 - 15:26

Avainsanat: Luottamusmies, Työsuojeluvaltuutettu, Jäsenyys, Koulutus, Työelämä, Nuoret

Vuolearning-oppimisympäristö

Opiskele omaan tahtiin Vuolearningissa


PAMin itseopiskeltavat verkkokurssit ovat Vuolearning-oppimisympäristössä, josta löytyvät mm.:

 • TES-koulutukset: (Kaupan ala, Kiinteistöpalveluala sekä Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden ala)
 • Luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun perehdytys
 • Erimielisyysmuistio tutuksi
 • Paikallinen sopiminen

Vuolearningiin tarvitaan henkilökohtainen tunnus kirjautumista ja opiskelua varten. Tunnuksen voi tehdä itse ja kerran sen tehtyäsi tunnus on käytössäsi niin kauan, kuin sitä tarvitset.

Luo tunnus näin:

Olet saanut esim. kurssille ilmoittauduttuasi linkin Vuolearningin kurssikirjautumiseen tai yleiselle kirjautumissivulle. Tunnus luodaan kirjautumissivun kohdasta ”Rekisteröidy”.

 • Muistathan antaa kirjautuessa sähköpostiosoitteen, joka sinulla on aktiivisessa käytössä. Kirjautumisen seuraava vaihe lähetetään antamaasi sähköpostiin (samoin myöhemmin muut kurssin tai järjestelmän tiedotteet.) Tee kirjautuminen loppuun.
   
 • Kun olet saanut tunnuksen luotua, laita se muistiin. Pääset vaihtamaan salasanan kirjautumissivun linkistä ”Unohditko salasanasi?”. Sähköpostiosoitteen vaihdoksen voit tehdä itse Vuolearningissa kohdassa ”Profiili” (sivun yläoikealla).
   

Pääset Vuolearningiin näin:

Tunnuksen luotuasi pääset Vuolearningiin kahta tietä, joko saamastasi kurssilinkistä suoraan kurssille tai yleiseltä kirjautumissivulta:

 • Toinen tapa kirjautua on Vuolearningin yleiseltä kirjautumissivulta (tallenna linkki). Tästä kirjauduttuasi tulet Vuolearningissa näkymään, jossa näet sinulla aktiivisena olevat kurssit kohdassa ”Omat kurssit” ja lisäksi ”Muut kurssit”, jotka on julkaistu Vuolearningissa.
  • Voit aloittaa uudella kurssilla klikkaamalla Muut kurssit-näkymässä kurssin kohdalla ”Lue”, minkä jälkeen aloittamasi kurssi näkyy omissa kursseissa.

Uusimmat

Suosituimmat