Muokattu: 08.04.2020 - 16:00

Avainsanat: Koulutus

Työväen Sivistysliitto TSL

Työväen Sivistysliitto TSL on kaksikielinen vapaan sivistystyön järjestö, joka tarjoaa koulutusta aikuisväestölle. TSL rohkaisee elinikäiseen oppimiseen ja aktiiviseen osallisuuteen kansalaisyhteiskunnassa. TSL edistää toiminnallaan demokratiaa, yhteiskunnallista ja sivistyksellistä tasa-arvoa sekä suvaitsevaisuutta yhteistyössä jäsenjärjestöjensä ja yhteistyökumppaniensa kanssa.

TSL:n koulutus- ja kulttuuritapahtumissa on vuosittain noin 150 000 osallistujaa. TSL:lla on osaava koulutushenkilöstö sekä laaja asiantuntija- ja kouluttajaverkosto. TSL on aktiivinen toimija myös kansainvälisesti.

 

TSL PAMin koulutuksissa

PAM järjestää yhteistyössä Työväensivistysliiton kanssa useita kursseja alueilla vuosittain. Voit katsoa alueellisen koulutustarjonnan PAMin tapahtumakalenterista ja ilmoittaudu mukaan! Kurssit ovat PAMin jäsenille maksuttomia.

TSL työpajapäivät

TSL järjestää yhteistyössä muiden liittojen kanssa työpajapäiviä vuonna 2020.

Työhyvinvointipäivät, Tampere  18.-19.9.2020 ilmoitaudu PAMin kiintiöön 28.8. mennessä täältä

Kulttuurien välinen kohtaaminen - Tampere - 10.-11.10.2020
Mediapäivät - Hämeenlinna - 6.-7.11.2020

Ilmoittaudu PAMin kiintiöön TSL:n kautta. Ilmoittautuminen aukeaa lähempänä tapahtumaa.

GENEVEKOULU ja YGAP

Genevekouluun sekä YGAPiin haetaan aina TSL:n kautta. PAM valitsee hakijoista 1-2 aktiivia, jotka pääsevät kouluttautumaan muiden kansainvälisten ammattiyhdistysaktiivien kanssa. PAM maksaa osallistumismaksun.

Genevekoulu
Pohjoismainen Genèvekoulu on tarkoitettu ammattiyhdistystoiminnassa aktiivisesti toimiville. Koulun pääjakso järjestetään YK:n Työjärjestön ILO:n vuosittain kesäkuussa pidettävän työkokouksen yhteydessä.

Genèvekoulu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden opiskella pohjoismaisten kollegoiden kanssa työelämän kansainvälistymistä sekä hankkia tietoa ja uusia välineitä omaan työhön.
Haku Genevekouluun on auki aina vuosittain vuoden vaihteessa.

YGAP
Kurssilla tutustutaan Etelä-Afrikan ja eri maiden sosiaalisiin, poliittisiin ja ay-liikkeen kohtaamiin haasteisiin ja ratkaisuihin. Lisäksi kurssilla luodaan hyviä verkostoja eri maiden ammattiyhdistysaktiivien sekä Etelä-Afrikan ay-liikkeen ja kansalaisyhteiskunnan kanssa. Tavoitteena on, että osallistujat oppivat ajattelemaan globaalilla ja solidaarisella tavalla.

Haku YGAPiin on auki aina vuosittain loppukeväästä.

YGAPiin ja Genevekouluun ilmoittaudutaan TSL:n sivujen kautta ja ilmoittautumaan pääset täältä!

 

Huom! Katso myös KSL:n kurssitarjonta!
PAMin jäsenenä voit osallistua vuosittain enintään kahdelle kurssille KSL:n tarjonnasta. Jos
kuulut kurssin kohderyhmään ja kurssikiintiössä on tilaa, PAM maksaa yleisille kursseille osallistumismaksusi (ei matkoja eikä ansionmenetystä). Lue lisää täältä.

 

 

Uusimmat

Suosituimmat