Muokattu: 27.05.2019 - 16:52

Avainsanat: Työttömyys, Jäsenedut, Koulutus

Työnhakijan digitaidot

Työnhakijan digitaidot kursseja PAMilaisille työttömille työnhakijoille!

Työnhakijan digitaidot -kurssin tavoitteena on elvyttää ja vahvistaa digitaalisia perustaitoja, jotka auttavat työnhakua, työhön palaamista ja työssä selviytymistä. Samalla kurssin tavoitteena on löytää kullekin osallistujalle oma, hänelle sopiva polku työpaikkaan. Kurssi on viisipäiväinen ja opetus tapahtuu maanantaista perjantaihin klo 12.00 - 15.15. Kurssi on tarkoitettu paikkakunnalla tai lähialueilla asuville. Korvaamme matkakulut PAMin matkustussäännön mukaisesti.


Kurssin paikkakunnat ja ajankohdat ovat:
• Kouvola 16. – 20.9.
• Kuopio 23. – 27.9.
• Oulu 7. – 11.10.
• Helsinki 21. – 25.10.
• Lahti 4. – 8.11.


Ilmoittautumiset aina TSL:n kautta. Ilmoittautumiseen ja lisätietoihin pääset TÄSTÄ
Koulutuksen toteuttaa Työväen Sivistysliitto TSL.

AKTIIVIMALLI
Kurssi täyttää aktiivimallin aktiivisuusehdon ja ehkäisee työttömyyspäivärahaan kohdistuvat leikkaukset.
Jotta kurssi kerryttää aktiivisuutta, tulee aktiivisuuden seurantajaksosi alkaa 1.4. tai sen jälkeen. Huomioithan, että samassa seurantajaksossa aktiivisuuden tulee kertyä joko työllistymistä edistävästä tai tukevasta toiminnasta. Eri toimintoja ei voi yhdistellä saman seurantajakson aikana (esim. koulutus ja työn teko).

Sinun ei tarvitse varmistaa erikseen TE-toimistostasi, Palvelualojen työttömyyskassasta tai Kelasta saatko osallistua PAMin järjestämään työllistymistä tukevaan koulutukseen, jos edellä mainitut kriteerit täyttyvät. Sinun kuitenkin pitää toimittaa osallistumistodistus sähköisenä liitteenä Palvelualojen työttömyyskassaan tai Kelaan kurssien päätyttyä

Uusimmat

Suosituimmat