Muokattu: 03.07.2020 - 14:51

Avainsanat: Jäsenedut

Turva

Täyden kympin asiakasedut Vakuutusyhtiö Turvasta

Turva tarjoaa PAMin jäsenille 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta

Lue lisää jäsenen eduista PAMin jäsenille räätälöidyiltä nettisivuiltamme www.turva.fi/pam.

Muistathan myös ajanvarauspalvelun, josta tavoitat Turvan asiantuntijat valitsemassasi kanavassa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Pääset varaamaan ajan täältä.

Vakuutukset ammattiliittojen jäsenille Turvasta

Ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheilleen on räätälöity edullinen ja kattava Liittokasko-vakuutus. Se sisältää mm. bonusturvan, jonka ansiosta seuraava kolarivahinko ei alenna bonusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille räätälöidyt erikoishinnoitellut Henkikulta- ja Parikulta-henkivakuutukset.
PAM:n järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa olet liiton jäsenenä vakuutettuna Järjestövakuutuksella (lisätietoja). 

Etu työttömälle tai lomautetulle jäsenelle

Mikäli työttömyys tai lomautus kohtaa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle ammattiliiton jäsenelle kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet.

Yhteystiedot löytyvät osoitteessa: turva.fi/yhteystiedot

Lisätietoja vakuutuksista ja jäseneduista Turvan palvelunumerosta 01019 5110 arkisin klo 8-18, sähköpostitse asiakaspalvelu@turva.fi tai www.turva.fi/pam.

 

 

Turva

Lisätietoa luottamushenkilöille

Luottamushenkilöiden matkustajavakuutus

Pamilaiset luottamushenkilöt ovat vakuutettuja vapaa-aikana tapahtuvilla matkoilla. Vakuutettuina ovat liiton luottamusmiehet, työsuojeluvaltuutetut, työsuojeluasiamiehet ja EWC-edustajat sekä näiden varahenkilöt. Vakuutettuina ovat myös em. vakuutettujen mukana matkustavat alle 15-vuotiaat perheenjäsenet (biologiset lapset ja samassa taloudessa asuvat lapset).

Uusimmat

Suosituimmat