Muokattu: 14.08.2020 - 11:39

Avainsanat: Jäsenyys, Koulutus, Työehtosopimus

TES-perehdytykset verkossa

TES tutuksi verkossa

 

Ovatko työehtosopimusasiat sinulle uusia? Vai tarvitsetko kenties kertausta TES:n kiemuroihin? Nyt voit ilmoittautua opiskelemaan verkossa kaupan alan, kiinteistöpalvelualan sekä matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevia työehtosopimusasioita.

TES-perehdytyksen tarkoitus on antaa opiskelijalle kokonaiskuva oman alan työehtosopimuksesta ja opastaa sen keskeisiin kohtiin. Kurssi on suunnattu aloitteleville luottamusmiehille ja kaikille, jotka tarvitsevat perehdytystä TES-asioihin.

TES-perehdytyksissä käydään läpi perusasiat liittyen työsuhteeseen, työaikaan, poissaoloihin ja palkkaukseen.
Kurssilla on myös esimerkkeihin perustuvia tehtäviä, jotka auttavat omaksumaan joskus mutkikkaitakin TES-kohtia. Tehtävät tehdään oman oppimisen tehostamiseksi ja harjoitusmielessä.

Opiskele TES omaan tahtiisi, vaikka pala kerrallaan.
Ilmoittaudu ensin TES-perehdytyksiin tapahtumakalenterin kautta. Saat ohjeet kurssille kirjautumista varten. Kurssit ovat PAMin Vuolearning –oppimisympäristössä, jonne kirjauduttuasi voit aloittaa opiskelun. Lue lisää Vuolearningista.

Varaa rauhallista aikaa opintojasi varten, vaikka opiskelisitkin pienissä osissa. Kun olet käynyt verkkokurssin loppuun, saat halutessasi PAMin kurssihistoriaasi merkinnän, että olet käynyt TES-perehdytyksen läpi.

Perehdytykset päivittyvät TES-muutosten myötä ja voit käydä niiltä osin opiskelemassa asiat kurssilla uudelleen, milloin haluat. Tunnuksesi Vuolearningiin pysyvät voimassa. Kurssihistoriassa merkintäsi ei kuitenkaan päivity, vaan alkuperäinen suoritusmerkintä jää voimaan.

Ilmoittaudu TES-verkkoperehdytyksiin tapahtumakalenterin kautta.

TES-perehdytykset verkossa

Uusimmat

Suosituimmat