Muokattu: 16.06.2020 - 08:47

Avainsanat: Työttömyys, Koulutus, Toimeentulo

Tatsi ry

Tatsi eli Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry on työttömien edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Se järjestää tukitoimintaa ja koulutusta työttömille ja työttömille nuorille. PAM on Tatsin jäsenjärjestö.

Oletko työtön? Kaipaatko apua, neuvoja ja valmennusta työllistymiseen?

PAM tarjoaa työttömille jäsenilleen erilaisia koulutuksia, projekteja, keskustelutilaisuuksia ja vertaistukea Tatsin kautta. PAMin työttömät jäsenet voivat hakea myös Tatsin järjestämille leireille ja lomille.

Tatsi auttaa työnhaussa ja antaa vinkkejä hyvään elämään. Nuorten, alle 35-vuotiaiden työttömien käytössä on Tatsin avoin työhuone, joka rohkaisee pyrkimään eteenpäin, antaa itseluottamusta ja motivoi yhdessä tekemiseen sekä lisää yhteisöllisyyttä. Työhuoneen toiminta keskittyy Porvooseen ja Tampereelle mutta myös muilla paikkakunnilla asuvat ovat tervetulleita.

Tatsin korttelikeittiö toimii Porvoossa. Sen toiminnan tarkoitus on lisätä yhteisöllisyyttä ruuanlaiton ja yhdessä syömisen merkeissä. Ruoka valmistetaan hävikkiruuasta, ja hyvän sään salliessa tehdään yhdessä erilaisia retkiä luontoon.

Lisäksi Tatsi kunnostaa avoimeksi yhteisölliseksi työtilaksi Prijuuttia, vanhaa hirsitaloa Tuusulassa. Prijuutissa voit käydä kahvilla ja työskennellä puuverstaassa ja avoimessa työhuoneessa. Alueella järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia, kursseja ja muuta toimintaa.

Lue lisää näistä ja muusta Tatsin toiminnasta, projekteista ja leireistä täältä.

Tatsi ry

  Kansio

Materiaalit

Otsikko   Sopimusala   Tiedoston koko  
tatsin-mainos-netti.jpg - KB

Uusimmat

Suosituimmat