Muokattu: 14.08.2020 - 13:11

Taitava Työnhakija I-IV -kurssit verkossa

PAM Urapalvelu -portaalissa on  Taitava Työnhakija –verkkokurssien kokonaisuus, jotka sopivat niin työttömälle työnhakijalle, kuin työpaikan vaihtajallekin. Kurssien toteutuksesta vastaa UP!Partners Oy.

Taitava Työnhakija –kurssit ovat itsenäistä opiskelua verkko-oppimisympäristössä. Voit kehittää kursseilla työnhakutaitojasi ja hioa työnhaun asiakirjojasi. Saat neuvoja mm. oman video-cv:n tekemiseen ja vinkkejä miten hyödyntää erilaisia työnhakukanavia.

Kurssin aloittaminen

Taitava Työnhakija -kurssille osallistumista varten tarvitset tietokoneen tai tabletin sekä internet-yhteyden ja selaimen sekä muutamia perusohjelmia (esim. videoiden katselu). Kurssit suoritetaan verkossa PAM Urapalvelussa ja kaikki mitä tarvitset kurssien suorittamiseen löytyy palvelusta. Kurssilla on myös ohjeita aloittamiseen ja opiskeluun.

Kirjaudu käyttäjäksi PAM Urapalveluun

Aloittaaksesi Taitava Työnhakija -kurssilla sinun tulee kirjautua PAM Urapalveluun. Palveluun kirjautuminen tapahtuu liiton jäsenpalvelun kautta vahvan tunnistautumisen (mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset) avulla. Taitava Työnhakija I –kurssi löytyy PAM Urapalvelusta kohdasta verkkokurssit.

Kurssilla opiskelu

Aineisto ja tehtävät

Kurssin aineisto (tekstit, kuvat ja videot) on laadittu niin, että voit edetä niissä itsenäisesti. Tehtävät täydentävät ja tukevat opittavaa asiaa.

Tehtävillä syvennät ja sovellat omaan tilanteeseesi jaksossa käisteltävää asiaa. Tavallisimmin tehtävä sisältää lyhyen videoalustuksen ja siihen liittyviä kysymyksiä. Tehtävä voi olla esim. oman ansioluettelon läpikäyminen ja päivittäminen tai oman esittäytymispuheen miettiminen. Jokaisen jakson lopussa on lyhyt testi, jolla saat palautetta omasta oppimisestasi. Kurssiin liittyvät tehtävät kirjautuvat verkkoon kurssille. Sinun ei tarvitse lähettää niitä esim. sähköpostilla eteenpäin.

Opiskeluun varattava aika

Yhden jakson opiskeluun kuluu vähintään 1,5 tuntia riippuen omasta opiskelurytmistäsi. Mitä paremmin hyödynnät kurssin sisällön, sitä enemmän myös aikaa kuluu.
 

Osallistumistodistus

Saat jokaisesta Taitava työnhakija -kurssista osallistumistodistuksen, jonka voit ladata itse talteen verkosta kurssin lopussa.
 

Taitava Työnhakija I-IV -kurssit verkossa

Uusimmat

Suosituimmat