Muokattu: 16.01.2020 - 09:49

Avainsanat: Koulutus, Ammattiosasto

Koulutusta ammattiosastoille

Kursseille osallistumisen lähtökohta on ammattiosastossa oleva järjestötehtävä. Tehtäväkohtaista koulutusta avoimilla kursseilla on saatavissa Kiljavan opistolla sekä Työväen Sivistysliitto TSL:llä ja Kansan Sivistystyön Liitto KSL:llä. Tuemme ammattiosastoaktiivien mahdollista ansionmenetystä Kiljavan opiston avoimilla kursseilla kurssipäivärahan muodossa ja suosittelemme ammattiosastoa korvaamaan loput mahdollisesta ansionmenetyksestä kurssistipendinä.

Ammattiosastot voivat myös räätälöidä koulutuksia omiin tarpeisiinsa yhdessä PAMin aluetoimistojen, Työväen Sivistysliitto TSL:n ja Kansan Sivistystyön Liitto KSL:n kanssa.

Ammattiosaston koulutusta

Ammattiosastot voivat tilata erinäisiä koulutuksia PAMista. PAMin edunvalvonta- työsuojelu - ja työhyvinvointiosaamista voi hyödyntää ammattiosastojen koulutuksissa.

Katso tarkemmin kurssiesitteestä.
Kurssiesitteestä löydät myös ohjeet kurssien tilaamiseen.

Lisäksi tutustu tarjontaan:
- Työväen Sivistysliitto TSL
- Kansan Sivistystyön Liitto KSL

Koulutusta johtokuntatyöskentelyyn

Järjestämme ammattiosastojen johtokuntien työn kehittämiskoulutusta. Koulutussuunnittelu tapahtuu yhdessä johtokunnan kanssa. Koulutuksen pääpaino on edunvalvontatyön ja jäsenhankintatyön kehittäminen sekä johtokunnan sisäisen työskentelyn hyvä laatu. Mikäli kiinnostuitte, olkaa yhteydessä PAMin aluetoimistoon.

Työhyvinvointikorttikoulutusta tilauksesta

PAMilla on useita työhyvinvointikorttikouluttajan pätevyyden omaavia kouluttajia. Työhyvinvointikortti on Työturvallisuuskeskus TTK:n hallinnoima koulutus, jonka tavoitteena on käynnistää kehittämisprosesseja työpaikalla ja lisätä yhteistyötä. Koulutus vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista sekä jäsentää työpaikan rooleja ja vastuita työhyvinvoinnissa. Keskeisinä teemoina päivän mittaisessa koulutuksessa ovat työhyvinvoinnin näkökulmat, työhyvinvointi johtamisessa sekä työyhteisön toiminta, terveys ja työkyky. Koulutus on ammattiosastojen tilauksesta maksuton (TTK:n perimät materiaalikulut ja kouluttajan matka/-majoituskulut laskutetaan). Kysy lisää kurssisihteeriltä: kurssisihteeri(at)pam.fi.

Uusimmat

Suosituimmat