Muokattu: 16.03.2020 - 13:42

Avainsanat: Verkkoasiointi

Kirjautumisongelmat

Onko sinulla ongelmia kirjautua liiton sähköiseen jäsenpalveluun tai extranettiin? Näistä ohjeista voi olla apua.

Sähköinen jäsenpalvelu 

Jos salasana on unohtunut tai ei toimi

Tarkista ensin, että kirjoitit käyttäjätunnuksen ja salasanan oikein. Huom! Jos olet jo tilannut uuden salasanan, kirjoita tilatun salasanan kirjaimet samoin kuin ne olivat saamassasi viestissä. Voit tilata uuden salasanan, jos et muista sitä tai se ei tunnu toimivan. Uuden salasanan voi tilata matkapuhelimeen ja/tai sähköpostiin.

Tilaa uusi salasana tästä.

Kun olet tilannut uuden salasanan, järjestelmä pakottaa vaihtamaan sen heti. Eli kirjoita itse keksimäsi salasana kahteen kertaan uuden. Tämän jälkeen järjestelmä siirtyy takaisin sisäänkirjautumiseen, josta mennään uudella salasanalla palveluun.

En saa uutta salasanaa, vaikka tilaan sen

Syynä voi olla se, että jäsenrekisterissä oleva puhelinnumero ja / tai sähköposti eivät ole oikein.  Tilaaminen onnistuu vain, jos matkapuhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite on tallennettu palveluun. Tästä syystä tallentaminen kannattaa tehdä jo ensimmäisellä käyttökerralla.

Jos et saa tilaamasi salasanaa, ota yhteyttä liittoon tai työttömyyskassaan. Voit pyytää meitä nollaamaan salasanasi oheiselle lomakkeella.

Uusi salasana ei toimi

Kun saat uuden salasanan, niin huomaa, että ISOILLA ja pienillä kirjaimilla on eroa. Joskus esimerkiksi nollia ja O-kirjaimia on vaikea erottaa. Kirjoita uusi salasana siis täsmälleen samassa muodossa, jollaisena olet sen vastaanottanut.

En pääse kirjautumaan, vaikka kaikki tiedot ovat oikein

Kirjautuminen toimii vain jäsenillä, joiden jäsenyys on voimassa. Liitolla on oikeus erottaa jäsenet, joiden jäsenmaksut ovat olleet pitkään rästissä. Joskus kirjautumisongelmien syynä voi siis olla se, että jäsenmaksut eivät ole kunnossa. Ota yhteyttä liittoon, niin sovimme kanssasi, miten jäsenmaksut ja jäsenyys saadaan taas ajan tasalle.

Aktiivien sivut

Aktiivien sivut on tarkoitettu vain niille, joilla on jokin tehtävä liitossa (esim. hallitus, edustajisto, luottamusmies).

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Salasana toimitetaan sähköpostiosoitteeseen, joka löytyy PAMin jäsenrekisteristä.Tarkista siis sähköpostisi sekä mahdollisesti roskapostilaatikko. Mikäli et saa salasanaa sähköpostiin, käy päivittämässä sähköpostiosoitteesi ajan tasalle PAMin jäsenpalvelussa.Tällöin pystymme lähettämään viestin oikeaan osoitteeseen.

Jos sinulla on edelleen vaikeuksia kirjautua, lähetä tieto siihen tarkoitetulla lomakkeella.

Uusimmat

Suosituimmat