Muokattu: 14.05.2019 - 14:34

Avainsanat: Jäsenedut, Jäsenyys

Jäsenkortti

PAMin jäsenet saavat mobiilijäsenkortin, jolla voi todistaa jäsenyyden.

Kännykässä toimiva jäsenkortti on ympäristöystävällinen, ja se kulkee aina mukana. Mobiilikortissa olevien lisätoimintojen avulla voi lukea ajankohtaisia uutisia sekä jäsenetutarjouksia milloin ja missä vaan. Sillä saat kaikki samat jäsenedut kuin muovikortilla, vain Neste Oililla alennusta ei voi saada.

PAMin mobiilijäsenkortti toimii Cardu-sovelluksella. Se on lähes kaikkiin älypuhelimiin ladattavissa oleva ilmainen sovellus. 

Jos sinulla ei vielä ole mobiilijäsenkorttia, löydät alta ohjeet sen tilaamiseen.

Näin tilaat mobiilikortin

1) Tilaa kortti kännykkääsi sähköisessä jäsenpalvelussa. Sen löydät sivuston oikeasta ylälaidasta. Kirjaudu sisään. Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa, salasana on henkilötunnuksesi kuusi ensimmäistä numeora (esim.120493). Salasana on vaihdettava ensimmäisen kirjautumiskerran jälkeen. Katso täältä ohjeet, jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa.

2) Klikkaa päävalikossa Omat tiedot. Valitse "Päivitä tietojasi". Ko. sivun alalaidassa on ruksit kummallekin korttivaihtoehdolle. Huomoithan, että kortin tilaamisesta ei tule erillistä vahvistusta sähköisessä asioinnissa.

Huom! Muista tarkistaa ennen tilausta, että kännykkänumerosi on oikein Matkapuhelin-kentässä. 

Cardu-sovelluksessa toimiva PAMin jäsenkortti otetaan käyttöön seuraavasti:

Jos sinulla on jo ladattuna Cardu-sovellus älypuhelimessasi, saat PAMin jäsenkortin lisäyksestä ilmoituksen sovelluksen rekisteröinnissä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kortti tulee näkyviin, kun päivität Cardun lompakon.

Mikäli et ole ladannut Cardu-sovellusta aikaisemmin, saat kännykkänumeroosi tekstiviestin PAMin jäsenkortista. Lataa sovellus saamasi tekstiviestin latauslinkin kautta. Jos tekstiviesti jää saapumatta, voit silti asentaa Cardu-sovelluksen sovelluskaupasta ja saat PAMin jäsenkortin Cardun lompakkoon.

Käyttöönotto, kun lataat Cardu-sovelluksen älypuhelimeesi:
Asenna Cardu-sovellus valmiiksi puhelimeen tai saamasi tekstiviestin latauslinkin kautta. Avaa Cardu-sovellus kännykässäsi ja rekisteröidy. Sinulta kysytään etunimi, sukunimi, käyttäjätunnus (sähköpostiosoite), puhelinnumero ja salasana. Avaa Cardu-sovellus kännykässäsi. Käytössäsi on nyt PAMin jäsenkortti. Klikkaa kortin kuvaa ja saat sen ominaisuudet käyttöösi.

Maksaako Cardu-mobiilikortti tai sen käyttö?

Cardu-sovellus on ilmainen. Mahdollisia kuluja voi kertyä datayhteyden käytöstä, jota voidaan käyttää esim. sovelluksen latauksen yhteydessä tai kortteja/korttien sisältöä selatessa. Datayhteyksien käyttökulut määräytyvät operaattorisi hinnaston mukaisesti. Wlan-yhteyksiä käytettäessä puhelinliittymän datayhteysmaksua ei kerry.

Lue lisää usein kysyttyjä kysymyksiä Cardun sivustolta.

Jos kortin asennus tai käyttö ei onnistu

Ota yhteyttä Cardu-tukeen support@cardu.com. Sähköpostiin on hyvä liittää mahdollisimman selkeä kuvaus ongelmasta ja esimerkiksi puhelinnumero, mikäli haluat neuvoja puhelimitse. Useimpiin kysymyksiin löytyy vastaus Cardun sivustolta.

Jos kortissa on vääriä tietoja

Voit käydä sähköisessä jäsenpalvelussamme tarkistamassa ja päivittämässä tietojasi (kirjaudu omalla jäsennumerolla ja salasanalla).

Kuinka saat uuden mobiilikortin

Käy tilaamassa kortti uudelleen liiton sähköisestä jäsenpalvelusta, jos olet vaikka poistanut kortin vahingossa.

Näin saat kortin uuteen puhelimeen

Cardun sisältö ja tiedot on sidottu käyttäjätunnukseesi. Esimerkiksi ostaessasi uuden puhelimen, voit poistaa sovelluksen aikaisemmasta puhelimesta ja ladata sen uuteen puhelimeen, minkä jälkeen kirjaudut tunnuksillasi ja omat korttisi, myös PAMin jäsenkortti, latautuvat sovellukseen. Profiilisi ja korttitietosi ovat turvassa Cardun palvelussa.

Ilmaisen Cardu-sovelluksen voi ladata iPhoneen App Storesta, Androidiin Google Playsta ja Windows Phoneen Kaupasta/Marketplacesta.

Sovelluksen lataamiseksi puhelimessa tulee olla jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä:

  • iOS: 9.3 tai uudempi
  • Android: 4.1 tai uudempi
  • Windows Phone: 8.1 tai 10

Mitä mobiilikortissa on?

Kortissa on

  1. jäsenen tiedot, mm. jäsennumero
  2. hyödyllisiä lisätoimintoja, jotka sopivat matkapuhelimiin. Näitä ovat mm.
    • PAMin puhelinnumerot, joihin voit soittaa puhelimesta suoraan
    • Jäsensivut, jotka sisältävät muuttuvaa sisältöä, mm. PAMin uutisia ja jäsenetuja

Haluatko muovikortin?

Voit tilata muovisen jäsenkortin sähköisestä jäsenpalvelusta

Uusimmat

Suosituimmat