Muokattu: 15.08.2018 - 14:55

Avainsanat: Luottamusmies, Työelämä, Työsuojeluvaltuutettu

Järjestäminen

Missä kunnossa asiat ovat sinun työpaikallasi? Jos tuntuu, että kaikki asiat eivät ole ihan kunnossa omalla työpaikallasi, ratkaisu asiaan voisi olla työpaikan järjestäminen.

PAMissa panostetaan erityisen vahvasti työpaikkojen edunvalvontaan. Haluamme, että työntekijöillä on mahdollisuus osallistua työpaikalla liiton toimintaan ja kehittää omaa työpaikaansa.

Järjestä työpaikkasi

Jos tuntuu, että järjestäminen voisi olla ratkaisu sinun työpaikkasi arkeen, olemme tukenasi ja autamme työyhteisöä järjestämään työpaikan asiat kuntoon. 

Järjestämiskampanja työpaikalla

Järjestämiskampanja on ajanjakso, jonka aikana tavoitteena on luoda toimintakykyinen liittorakenne työpaikallesi. Liittorakenteella tarkoitetaan luottamushenkilöiden valitsemista sekä toiminnan mahdollistavaa jäsentiimiä. Koko kampanjan aikana sinulla ovat tukenasi liiton järjestötoimitsijat. 

Tee työpaikan kuntotesti

Mitä järjestäminen tarkoittaa?

Järjestämistoiminnalla tarkoitetaan työpaikkojen ja työntekijöiden oman aktiivisuuden kasvattamista. PAM tukee työpaikkoja järjestämistoiminnassa aktiivisesti ja on mukana koko järjestämisprosessin ajan. Autamme työyhteisöjä kasvattamaan liiton jäsenten määrää työpaikalla ja sitä kautta vahvistamaan työntekijöiden asemaa omilla työpaikoilla.Ideana on saada työpaikan työntekijät toimimaan yhdessä työpaikkansa asioiden puolesta ja valitsemaan keskuudestaan myös luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun.

Tavoite on siis luoda työpaikalle jatkuvan neuvottelun mahdollistava rakenne, johon vaaditaan riittävän vahva ja järjestäytynyt työyhteisö. Tarkoituksena on myös luoda työpaikalle selkeät toimintamallit yhteistoiminnalle työntekijöiden ja työnantajan välillä.

Uusimmat

Suosituimmat