Muokattu: 29.05.2020 - 14:46

Avainsanat: Terveys

Hyvinvointilomat ry

Hyvinvointilomat ja muut lomajärjestöt käynnistävät tuetun lomatoiminnan tauon jälkeen 28.6.2020 alkaen.

Hyvinvointilomat ry:n lomaviikot järjestetään vuonna 2020 Lomakeskus Huhmarissa Polvijärvellä, Urheiluopisto Kisakeskuksessa Raaseporissa ja Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa. Lomajaksoilla on ennakkoon suunniteltua ohjelmaa, joka sisältää niin liikuntaa, ulkoilua kuin muitakin lomakohteeseen sopivia aktiviteetteja.

Tällä sivulla esitellyt lomajaksot toteutetaan Sosiaali- ja Terveysministeriön tuella Veikkauksen tuotoista yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa. Kaikki valinnat lomaviikoille suoritetaan Hyvinvointilomat ry:n toimesta. Lomalaisten valinnoissa noudatetaan Sosiaali- ja Terveysministeriön ohjeita. Tuettu lomajakso toteutetaan suunnitellusti, jos Sosiaali- ja Terveysministeriö myöntää Veikkauksen tuotoista Hyvinvointilomat ry:n hakeman avustuksen.

Maksuna (omavastuuosuus) Hyvinvointilomat perii 20 euroa/vuorokausi/henkilö, yhteensä 100 euroa. Alle 16-vuotiaat pääsevät lomalle maksutta. Työttömien viikon aikuisen omavastuuosuuden osuus on 50 euroa/5 vuorokautta*.

Jokaisen hakijan tulee lähettää oma hakemus, jollei hän kuulu samaan perheeseen päähakijan kanssa.
Hyväksytyille hakijoille lähetetään kutsukirje ja lasku, joko sähköpostilla (jos ilmoitettu hakemuksessa) tai postitse. Lasku tulee maksaa Hyvinvointilomien tilille eräpäivään mennessä. Lomakohde lähettää kolme viikkoa ennen loman alkua lomalaiselle kirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin lomasta.

Lomajaksoille haettaessa suosittelemme käyttämään jokaisen lomajakson yhteydessä olevaa sähköistä hakulinkkiä. Huomioithan, että lomia voi hakea kunkin loman kohdalla ainoastaan ilmoitettuna hakuaikana. Jos haluat hakea manuaalisesti täytettävällä hakukaavakkeella, voi hakukaavakkeita tilata Hyvinvointilomien toimistolta puh. 010 830 3400 tai toimisto@hyvinvointilomat.fi. Sähköisen lomakkeen voit tulostaa täällä.
Tuetun loman voi saada joka toinen vuosi. Lomalaiset saavat loman lopussa täytettäväksi palautelomakkeen, jätättehän palautetta lomastanne sekä kohteesta.

Lisätietoja lomista:
- Hyvinvointilomat ry;  hyvinvointilomat.fi, puh. 010 830 3400 (lomia koskevat tiedustelut ma-pe klo 9-12)
toimisto@hyvinvointilomat.fi

* PAM kustantaa työttömän jäsenen omavastuuosuuden 50€. Toimita meille kuittikopio maksetusta lomajakson omavastuuosuudesta, yhteystietosi ja jäsennumerosi sähköpostilla tänne.

 

Haettavat lomajaksot vuodelle 2020:

Lapsiperheiden syysloma Huhmarissa 19.10.-24.10.2020 
Hakuaika: 01.08.-31.08.2020
Hae täältä

Hyvänmielen loma  Huhmarissa 07.12.-12.12.2020
Hakuaika: 01.08.-31.08.2020
Hae täältä
 

*********

Lisätietoa lomakohteista:

Lomakeskus Huhmari
Urheiluopisto Kisakeskus
Liikuntakeskus Pajulahti

                                                     

                                          

                                       

 

Hyvinvointilomat ry

Uusimmat

Suosituimmat