Muokattu: 23.06.2020 - 14:07

Avainsanat: Jäsenedut, Jäsenyys

Holiday Club -lomaosakkeet

 

PAMin jäsenet voivat lomailla edullisesti PAMin omistamissa Holiday Club viikko-osakkeissa Katinkullassa, Kuusamossa, Sallassa, Himoksella, Tampereella, Turun Caribiassa, Saariselällä, Saimaalla, Tahkolla, Pyhällä, Naantalissa ja Vierumäellä. Loma-asunnot ovat laadukkaita ja mieluisia rentoutumispaikkoja vapaa-aikaan ja lomailuun. Kohteissa voi rentoutua kohteista riippuen joko pidennetyn viikonlopun, arkiviikon tai kokonaisen viikon ajan.

Hinnat PAMin jäsenille ovat huomattavasti listahintoja halvemmat.

Yrityspalveluun kirjautuminen

Lisätietoja ja kuvia kohteista, edullisista jäsenhinnoista sekä kaikki varaukset Holiday Clubin Yrityspalvelun sivuilta.
Kirjaudu lomaetujen sivulle aina ensin yleistunnuksilla:

Käyttäjätunnus: pamry
Salasana: pamrylomat

Sivujen sisällä Arvonta- ja Vapaat viikot –välilehdet, josta varauksia ja hakemuksia loma-ajankohdille tehdään, vaatii henkilökohtaiset tunnukset. Ensimmäisellä kerralla tulee rekisteröityä palveluun. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjätunnisteena toimii liiton jäsennumero ja Holiday Club Yrityspalvelu toimittaa sähköpostitse salasanan. Tunnuksilla pääset katsomaan vaihtoehtoja ja tekemään varausta tai jättämään hakemuksen. 

Lisätietoja: puh. 0300 870 903 (arkisin klo 9-15) / Holiday Club Yrityspalvelu.

Äkkilähdöt

Uutena mahdollisuutena on nyt tehdä edullisia äkkilähtövarauksia PAMin omistamille loma-ajankohdille, hinnat ovat 50 %:n alennuksella jäsenhinnoista. Äkkilähdöissä on tarjolla joka perjantai yhä varaamatta olevat, seuraavan 14 vuorokauden aikana alkavat lomat. 
Äkkilähdöt löytyvät lomavaraussivuston ylävalikosta kohdasta ÄKKILÄHDÖT ( kirjaudu Holiday Clubin yrityspalveluun tunnuksilla pamry, salasana: pamrylomat)

Äkkilähtöjen varaukset tehdään joko puhelimitse, sähköpostilla tai Yrityspalvelun chatin kautta, (nettivarauksen antaessa ainoastaan normaalihinnan). Uudet äkkilähdöt päivitetään viikoittain perjantai-aamuisin klo 9:00 mennessä (mikäli perjantai osuu arkipyhälle, äkkilähdöt päivitetään edellisenä arkipäivänä). Äkkilähtöjä voi varata vasta, kun ne on päivitetty varattavissa olevien äkkilähtöjen sivulle.

RCI-lomavaihto/organisaatio 

PAMin omistamien lomakohteiden lisäksi voit lomailla edullisesti kaikissa Suomen Holiday Clubin lomakohteissa (ei Levi) RCI:n lomavaihto-organisaation kautta. Valittavana on 25 Holiday Club -kohdetta: Airisto, Ellivuori, Hannunkivi, Himos, Caribia, Kalajoki, Kuortane Sport Resort, Katinkulta, Salla, Kuusamon Tropiikki, Naantali Residence, Punkaharju, Pyhä HolySuites, Pyhä, Pyhäniemi, Ruka, RukaVillage, Rönnäs, Saariselkä, Saimaa, Tahko Spa, Tampereen kylpylä, Ylläs, Ähtäri sekä Vierumäki.

Lomavaraus on mahdollista kaikkiin Suomen Holiday Club -lomakohteisiin, myös niihin missä PAMilla ei itsellään ole vapaita viikkoja. Lomavaraus tehdään RCI:n oman vapaan kapasiteetin mukaan. RCI-lomat koskevat Holiday Clubin Suomen kohteita. Huoneistokoot ovat yleisimmin joko 2:lle, 4:lle tai 6:lle henkilölle.

Toimi näin:

1.) Tutustu lomakohteisiin Holiday Clubin internet-sivuilla (Huom! varattavissa Suomen kohteet).
2.) Mieti missä ja milloin haluat lomailla.
3.) Ota yhteyttä RCI:hin joko sähköpostilla tai puhelimitse (yhteystiedot alla), kerro että olet PAMin jäsen.

HUOM! RCI:n vapaan kapasiteetin saat selville ottamalla yhteyttä VAIN RCI:hin. 

finland@europe.rci.com
puh. 09 6937 9189 (arkisin klo 9:30–18.00)

 Jäsenhinta on aina 520 €/viikko riippumatta lomakohteesta, loma-ajankohdasta tai huoneiston koosta. Lisätietoa löydät Holiday Club Yrityspalvelun sivustolta ylävalikon kohdasta RCI-lomat.

 

 

 

Holiday Club -lomaosakkeet

Uusimmat

Suosituimmat