Muokattu: 25.11.2019 - 15:25

Avainsanat: Koulutus, Esimies

Esimieskoulutus

Arvot kohdallaan, pää ja sydän paikoillaan - pamilaista esimieskoulutusta Sinulle!

Koulutus, materiaali sekä ateriat, majoitus ja matkat ovat maksuttomia jäsenille.
Selaa koulutusten ajankohdat ja ilmoittautumisajat Tapahtumakalenterista. Lisätietoja saat kurssisihteeriltä kurssisihteeri(a)pam.fi.

Esimieskoulutus ja kurssit on tarkoitettu esimiestehtävissä toimiville työntekijöille:
palveluohjaajat, vuoroesimiehet, kohde-esimiehet, myymälä - ja ravintolapääliköt jne...

Katso kaikki PAMin koulutukset 2020 PAMin tapahtumakalenterista www.pam.fi/tapahtumat/koulutukset

Esimiesten koulutuksen on koottu myös tulostettavaan Esimiesten koulutus 2020 esitteeseen!

ja ilmoittaudu mukaan!

Työhyvinvointikortti - esimiesten oma ryhmä

Helsinki, PAM keskustoimisto 3.2.2020 – Ilmoittautumiset viimeistään 7.1.
Helsinki, PAM keskustoimisto 2.9.2020 – Ilmoittautumiset viimeistään 4.8.
Tervetuloa miettimään työhyvinvointikysymyksiä esimiestyön näkökulmasta samalla arjen kiireistä irtautuen. Työhyvinvointia edistetään parhaiten työpaikalla yhteisvoimin. Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunutta, sitoutuu työhönsä, ja toimii tehokkaasti. Työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, edistää työurien kestoa ja vähentää sairaus-, ja eläkekuluja.

työhyvinvointikortti

Osaava & sovitteleva esimies 2 + 2 päivää

Gustavelund, Tuusula
1.osa 29.-30.1.2020
2.osa 26.-27.2.2020
Kiinnostus itsensä kehittämiseen ja taitojensa syventämiseen antaa itseluottamusta ja kykyä viedä asioita eteenpäin. Tiimityö ja -vuorovaikutustaidot motivoivat työyhteisöä parempaan lopputulokseen.
Työyhteisössä syntyvät konfliktit ratkaistaan osapuolia kuuntelevalla ja arvostavalla toimintatavalla. Kurssilla harjoitellaan työyhteisön sovittelutaitoja, tutustutaan sovittelun prosessiin ja kehitetään ennakoivaa otetta konflikteihin. Kurssin tavoitteena on tukea persoonallista kasvua esimieheksi, avarakatseisuutta, myötätuntoa ja vastuunkantoa, kaiken kaikkiaan hän on positiivinen roolimalli työpaikallaan.
Ilmoittautumiset viimeistään 2.1.

Harmonia & Voima- hyvinvointia esimiehille

15.-17.5.2020 Gustavelund, Tuusula
Kukas minä olinkaan? Tule etsimään vastauksia esimiesten omasta viikonlopusta. Ota aikaa itsellesi talven aherruksen jälkeen. Luvassa voimaa ja vertaistukea, johtamisen uusia sekä hyväksi koettuja oppeja. Itsetuntemusta ja vahvuuksien löytämistä.
Ilmoittautumiset viimeistään 8.4.

Työnohjausryhmä esimiehille - pääkaupunkiseutu

Tukea ja työnohjausta PAMilaisille jäsenille, jotka ovat esimiestyössä. Työnohjauksen menetelmällä tarkastellaan esimiehen tehtävää ja roolia sekä tunnistetaan ja käsitellään niihin liittyviä tunteita ja kokemuksia.Ryhmässä olevat saavat vertaistukea omaan työhönsä. Kokoontumiskertoja pidetään useita vuoden aikana, noin kerran kuukaudessa.
Työnohjaus perustuu vapaaehtoisuuteen ja luottamuksellisuuteen, ja sen avulla tarkastellaan, arvioidaan ja kehitetään omaa itseä, - esimiestyötä ja ammatillista osaamista. Esimiesten työnohjausryhmä kokoontuu noin vuoden ajan kerran kuukaudessa ja ryhmiä vetävät koulutetut työnohjaajat. Helsinkiin pyritään saamaan kokoon oma työnohjausryhmä esimiehille, mikäli kiinnostuneita tulee tarpeeksi. Ilmoittaudu ryhmään PAMin tapahtumakalenterin kautta. Saat kutsun ensimmäiseen tapaamiseen kouluttajalta. Lisätietoja kurssisihteeri(at)pam.fi

LÄHIESIMIEHEN AMMATTITUTKINTO 2019–2020
Haku päättynyt


Lähiesimiehen ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintoon valmistava koulutus on tehty juuri sinulle sopivaksi sen perusteella mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Koulutusryhmä muodostuu pamilaisista esimiehistä. Tutkintoon valmistavaan koulutukseen sisältyy enintään 10 koulutuspäivää ja ohjattua etäopiskelua. Tutkinnon suorittaminen edellyttää, että osoitat osaamisesi käytännön työtehtävissä, joten sinun täytyy jo toimia esimiehenä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Markkinointi-instituutin kanssa.

Tutustu esitteeseen tästä

2019-2020 Koulutus alkaa 27.–28.11.2019 Helsingissä.
Tutkinto muodostuu 10 yhteisestä koulutuspäivästä, neljästä valinnaisesta kurssipäivästä ja ohjatusta etäopiskelusta. Koulutuksen kesto on noin 12 kuukautta.

gettyimages

Uusimmat

Suosituimmat