Uutinen - 28.03.2015 klo 07.56

Vuoden Tarjoilijan 2015 valttina luonnollisuus

Saara Alander kuvattiin Helsingin Messukeskuksessa kilpailun aikana. Kuva:Elo-säätiö

Saara Alander kuvattiin Helsingin Messukeskuksessa kilpailun aikana. Kuva:Elo-säätiö

Tarjoilun ja kokkailun suomenmestaruuskilpailujen voittajat ovat selvillä.

Vuoden Tarjoilijaksi 2015 valittiin Saara Alander, joka työskentelee Lahdessa Roux-ravintolassa.Toinen kerta toden sanoi, sillä hän oli mukana kilpailussa nyt toista kertaa. Edellisvuonna hän sijoittui kakkoseksi.

"Hyvältä tuntuu. Saa olla ylpeä itsestään, että pärjäsin näin hyvin, kun mukana oli niin kovatasoisia ammattilaisia", Alander kertoo lauantaina perjantain mitalijuhlien jälkeen.

Tänäkin vuonna valinta oli vaikea, mutta tuomaristoon kuuluvat arvostivat teknisten taitojen ohella nyt erityisesti asiakaspalvelun laatua, luonnollisuutta ja heittäytymiskykyä. Nämä ovat Alanderin valtteja. Hänellä on taito luoda tunnelmaa.

Muhkeat palkinnot odottavat voittajaa. Alander pääsee Espanjaan suuntautuvalle viinimatkalle ja hän saa 5000 euron ja 2500 euron apurahat.

Vuoden Kokki 2015 on puolestaan Ismo Sipeläinen G.W. Sundsmansista Helsingistä.

Lue myös Pam-lehden juttu, joka kertoo Alanderin ensimmäisestä kisakoitoksesta vuonna 2013. Juttu löytyy s. 22.

Lisätty Pam-lehden linkki 31.3. klo 12:45. 

 

 

Teksti: Marja Ikkala

 

Uusimmat

Suosituimmat