Uutinen - 28.03.2019 klo 17.31
Yhteistoiminta

Veikkaus lopettaa kahdeksan Pelaamo-pelisalia yt-neuvottelujen seurauksena

Kuva: Veikkaus.

Kuva: Veikkaus.

Veikkaus suunnittelee edelleen irtisanovansa 330–360 työntekijää. Lopullinen määrä tarkentuu viimeistään 1.6., jolloin Veikkauksen uusi organisaatio aloittaa toimintansa. Kahdeksan Pelaamo-pelisalia lopetetaan.

Veikkauksen työntekijöille kerrottiin tänään yrityksen uudesta organisaatiosta. Henkilöstötilaisuudessa paikalla olleen Veikkauksen pamilaisen pääluottamusmiehen Juha Inkeroisen mukaan henkilöstövähennykset ovat aiempien suunnitelmien mukaiset, mutta Pelaamo-pelisalien lukumäärä tarkentui kahdeksaan.

Uudistetussa organisaatiossa Veikkaus luo 75 uutta työtehtävää: tiiminvetäjät, jotka toimivat aluepäälliköiden alaisuudessa. Organisaatiota madalletaan yhdellä portaalla.

”Jokaiseen Pelaamo-pelisaliin tulee tiiminvetäjä, joka ei kuitenkaan ole esimies, vaan työntekijä”, Inkeroinen kertoo.

Veikkaus ilmoitti myös, että se lopettaa kahdeksan Pelaamo-pelisalia ympäri Suomea viimeistään vuoden 2020 kesään mennessä.

”Kyseiset Pelaamo-pelisalit sijaitsevat muun muassa huonoilla liikepaikoilla. Ne ovat huonosti kannattavia, eivätkä näin sovi uuteen strategiaan. Uusia liikepaikkoja haetaan. Tämä on johdon näkemys lopetettavista Pelaamoista”, hän lisää.

Veikkaus on perustellut päättyneitä yt-neuvotteluja sillä, että se lopettaa pelipöytätoiminnan ravintoloissa ja siirtää toimintansa enemmän digitaalisiin kanaviin, verkkopelaamiseen. Veikkauksella työskentelee noin 2000 työntekijää. Yrityksellä on kaikkiaan 187 pelipöytää 162:ssa ravintolassa.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat