Uutinen - 28.01.2019 klo 12.53
Työmarkkinat

UusioUra-rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma kokoaa yhteen yli 45-vuotiaat työnhakijat

Kuva: Gettyimages

Kuva: Gettyimages

Ensi kertaa yli 45-vuotiaille työnhakijoille järjestettävä tapahtuma tarjoaa tukea työelämän murrokseen ja puhtia uudelle uralle.

Oletko yli 45-vuotias ja haet uutta työ- tai opiskelupaikkaa? Tai oletko kiinnostunut yrittämisestä? Siinä tapauksessa UusioUra-rekrytointi ja uravalmennustapahtuma on sinua varten. Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa osallistujille paljon uusia mahdollisuuksia ja kontakteja. Näytteilleasettajina on yritysten ja oppilaitosten lisäksi lukuisia työllistämistä edistäviä organisaatioita ja yhteisöjä.

”Työelämä on jatkuvassa murroksessa, ammatteja häviää ja uusia syntyy. Työnkuvat muuttuvat ja työ vaatii työntekijöiltä jatkuvasti uuden opiskelua. Tämä tapahtuma on hyvä tilaisuus saada tukea työuran suunnitteluun tai opiskelujen aloittamiseen”, summaa PAMin järjestöasiantuntija Helena Vähä-Ruka, joka on ollut mukana tapahtuman järjestelyissä.

PAM on yksi UusioUra-tapahtuman yhteistyökumppaneista.

”Halusimme olla mukana tukemassa yli 45-vuotiaiden työllistymistä. PAMin jäsenillä on myös käytettävissään työnhakupalvelut: Duunisivut ja Urapalvelu. Kerromme niistä lisää tapahtumassa osastollamme, joka löytyy heti sisäänkäynnin vierestä”, kertoo Vähä-Ruka.

Hän toivottaa kaikki palvelualojen nykyiset ja tulevat työntekijät tervetulleeksi tapahtumaan ja PAMin osastolle.

Tervetuloa mukaan! UusioUra-rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma järjestetään tiistaina 5.2. klo 10-19 Kaapelitehtaalla Helsingissä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lue lisää ja ilmoittaudu: www.uusioura.fi/vierailijat/ilmoittaudu

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat