Artikkeli - 17.04.2018 klo 09.45
Työelämä

Uusi pamilainen -sarjan Jenna: Aloittaminen työpaikallani on tehty helpoksi

Jenna Ahola työskentelee Rovaniemen Citymarketissa. Kuva: Kaisa Sirén

Jenna Ahola työskentelee Rovaniemen Citymarketissa. Kuva: Kaisa Sirén

Rovaniemeläisen kassa-myyjän Jenna Aholan omimmat jutut ovat asiakaspalvelu ja lentopallo.

Olen Jenna Ahola, 19.

Asun Rovaniemellä.

Liityin PAMiin 5.3.2018.

Työskentelen kassa-myyjänä Rovaniemen Citymarketissa.

Työhöni kuuluu ennen kaikkea asiakaspalvelu. Suurimman osan työajasta olen kassaosastolla, mutta käyn välillä osaston puolella hyllyttämässä. Aloitin Citymarketissa aika hiljattain.

Työpaikkani on tehnyt aloittamisen helpoksi. Työkavereita autetaan ja heiltä pystyy kysymään neuvoa. Esimieskin ymmärtää ja auttaa ja on ihanin tapaamani pomo. Työyhteisö vaikuttaa siis loistavalta!

Olen opiskellut liiketalouden perustutkinnon, jossa suuntauduin kaupan palveluun ja myyntiin sekä asiakaspalveluun. Opiskelin myös visuaalista myyntiä ja markkinointia.

Liityin PAMiin, koska siskoni kertoi, miksi se kannattaa. Jos jäisi työttömäksi, saa paremman ansiosidonnaisen päivärahan, ja jos tulee työpaikalla joku pulma, saa liitosta apua, miten toimia. Olin jo opiskeluaikana PAMin opiskelijajäsenenä.

Juuri nyt vapaa-aikani kuluu enimmäkseen lentopallon parissa: kuulun Woman Volley -seuran johtokuntaan, valmennan, teen viestintää ja järjestän tapahtumia. Seura on minulle kuin toinen perhe. Tällä hetkellä en pelaa itse, vaikka olen kyllä miettinyt, josko jättäisin ensi kaudeksi jotain muuta pois ja lähtisin pelaamaan – se toisi vaihtelua ja uutta energiaa elämään.

 

 

Teksti: Tuomas Lehto

 

Uusimmat

Suosituimmat