Artikkeli - 13.10.2017 klo 08.00
Uusi pamilainen

Uusi pamilainen -sarjan Jani-Pekka: Oman alan liitosta saan asiantuntevaa palvelua

Jani-Pekka Lindroth suorittaa kiinteistönhoitajan tutkintoa oppisopimuksella. Hän liittyi PAMiin, koska vaihtoi alaa. Kuva: Harri Nurminen

Jani-Pekka Lindroth suorittaa kiinteistönhoitajan tutkintoa oppisopimuksella. Hän liittyi PAMiin, koska vaihtoi alaa. Kuva: Harri Nurminen

PAMiin viime kuussa liittyneen Jani-Pekka Lindrothin kiinteistönhoitajan työ ei ole rutiininomaista. Alanvaihtajalle se sopii paremmin kuin hyvin.

Olen Jani-Pekka Lindroth.

Asun Hämeenlinnassa.

Liityin PAMiin 13.9.2017.

Työskentelen kiinteistönhoitajana Rinkelin Talohuollossa Hämeenlinnassa.

Olen opiskellut aiemmin metsäpalveluiden tuottajaksi, yrittäjäksi ja järjestyksenvalvojaksi. Nyt suoritan kiinteistönhoitajan tutkintoa oppisopimuksella.

Kiinteistöpalvelualan työ on vaihtelevaa. Arvaamattomuuden voi kokea stressaavaksi, mutta minulle se sopii. Rutiininomainen työ ei ole minun juttuni.

Liityin PAMiin, koska vaihdoin alaa. Jos sopimuksista tulee jotain kysyttävää, tiedän saavani oman alan liitosta asiantuntevaa palvelua.

Työpaikallani kaikki tuntevat toisensa ja asiat sanotaan kuten ne ovat. Turhaa kärhämää ei synny. Työkaverit joustavat tarvittaessa mielellään, kun toisten elämäntilanteet ovat tutut.

Suunnittelen eläväni päivä kerrallaan, kuten aina tähänkin asti. Minulla on elämässäni vaimo ja lapset, muuta ei tarvitse suunnitella.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat