Uutinen - 31.01.2014 klo 09.15

Uudistunut Pam-lehti ilmestyi

Pam-lehti on tänä vuonna aivan uusi: ulkoasu on uudistettu, lehti ilmestyy harvemmin mutta paksumpana, verkossa on enemmän luettavaa. Perjantaina ilmestyneen ensimmäisen numeron voi nyt lukea näköislehtenä.

Pam-lehti ilmestyy vuoden 2014 alusta alkaen uudistuneena. Paperilehden ulkoasua on uudistettu logoa myöten ja sivuja on tarjolla enemmän, mutta vastaavasti lehti ilmestyy 15 kertaa vuodessa aiemman 20:n sijasta. Kesätaukoa lukuunottamatta lehti saapuu reilun 200 000 pamilaisen postiluukkuihin aina kolmen viikon välein, aiempaan tapaan perjantaisin.

Verkossa ilmestyy aiempaa runsaasti enemmän uutisia ja muita juttuja, sillä ajankohtaisten asioiden seurannan painopiste siirtyy verkkoon. Myös Facebookissa ja Twitterissä ollaan aktiivisia.

"Olemme pyrkineet uudistuksessa siihen, että kussakin välineessä on sinne parhaiten sopivaa aineistoa. Uutiset kerrotaan heti verkossa, ja paperilehdessä asioita käsitellään usein pidemmin, syvemmin ja pureskellummin", kuvaa päätoimittaja Auli Kivenmaa.

Paperilehden sisältö muuttuu myös jonkin verran uudistuksen myötä, vaikka lehden käsittelemät aiheet on tarkoitus edelleenkin pitää lähellä palvelualojen työntekijöiden arkea. Lehti pyrkii olemaan aiempaa vahvemmin läsnä eri alueilla ympäri Suomen, sillä joka numerossa vieraillaan jollakin Suomen paikkakunnalla, jolta löytyy luettavaksi useampi juttu. Vuoden ensimmäisessä numerossa kohteena on Etelä-Pohjanmaa ja Seinäjoki. Lisäksi ensimmäisessä numerossa mm. tasavallan presidentti Sauli Niinistö ottaa kantaa ajankohtaiseen keskusteluun politiikan ja suurten urheilukisojen suhteesta.

Pam-lehti 1/2014 ilmestyi perjantaina 31.1. Voit tutustua näköislehteen.

Näköislehdessä myös:

Maatalouskauppa on Etelä-Pohjanmaan maaseudun keskus, ja siellä tunnetaan tilojen arki

Sisäilmaongelmat esimerkiksi kouluissa johtuvat usein puutteista huollossa, eivät rakentamisessa

Myyjä Elisa Virtanen muutti Liverpooliin poikansa jalkapallouran vuoksi

 

 

 

Teksti: Tuomas Lehto

 

Uusimmat

Suosituimmat