Artikkeli - 14.06.2019 klo 13.54
Nuoret

Tuore jäsen Janina Leppänen: Parturi-kampaajalla on yllättävän monta työtehtävää

Janina Leppänen kehuu työporukkaansa. Kuva: Hanna-Kaisa Hämäläinen

Janina Leppänen kehuu työporukkaansa. Kuva: Hanna-Kaisa Hämäläinen

Toukokuussa PAMiin liittynyt jyväskyläläinen Janina Leppänen ei vain leikkaa hiuksia, vaan myös muun muassa myy ja siivoaa. Jäsenenä on hänestä turvallista olla.

Olen Janina Leppänen.

Asun Jyväskylässä.

Liityin PAMiin 10.5.2019.

Työskentelen Parturi-kampaajana Hiustalossa.

Työhöni kuuluu hiusten leikkaamisen ja värjäämisen lisäksi jatkuvaa asiakaspalvelua: meillä on samassa yhteydessä iso myymälä, ja tuotteiden myyminen on iso osa työtämme. Koko ajan on yllättävän paljon muutakin hommaa siivoamisesta alkaen. Työ on siis hektistä ja saa olla skarppina.

Työporukkani on tosi mukava, vaikka meitä on monta erilaista persoonaa. Hyvin saamme hommat hoidettua yhdessä. Meitä on yhdeksän.

Olen opiskellut yksityisessä hiusalan koulussa oppisopimuksella, eli pääosin työn ohessa suoritettiin näyttöjä. Silloin saattoi vielä suorittaa parturi-kampaajan tutkinnon kokonaisuudessaan myös yksityisellä.

Liityin PAMiin, koska kun on isossa firmassa töissä, varmuuden vuoksi haluaa turvaa itselleen. Jos sattumalta jotain pulmia tulisi. Jäsenenä on turvallisempi olla.

Vapaa-ajallani käyn kuntosalilla. Työn ohella on melkein pakko kuntoilla, että pysyy lihaksisto kunnossa ja pystyy tekemään töitä.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat