Uutinen - 27.04.2016 klo 08.57

Testaa itsesi: Oletko kyykyssä työelämässä?

Kuva: Annika Rauhala

Kuva: Annika Rauhala

Millainen pamilainen sinä olet – oletko pomon sylikoira vai kenties tulikivenkatkuinen ay-jäärä? Nyt voit testata sen Pam-lehden sivuilla.

Pidätkö tiukasti huolta oikeuksistasi työpaikalla? Tai oletko kenties hieman liian kiltti? Ehkä olet jotakin siltä väliltä? Nyt ei tarvitse enää arvailla, sillä saat  vastauksen selville parissa minuutissa Pam-lehden nettitestillä! Toivottavasti et ole kovin pahasti kyykyssä...

Tulos selviää klikkailemalla vastauksesi kymmeneen kysymykseen. Mitä esimerkiksi tekisit, jos pomo tarjoaisi sinulle lisää töitä hoidettavaksi tai jos yksikkösi perinteinen saunailta peruttaisiin? Jos haluat, voit myös jakaa saamasi tuloksen Facebookissa.

Tämä testi on arkistojen aarre: se on ilmestynyt alun perin paperisessa Pam-lehdessä 4/2007. Näin vappuviikon kunniaksi se on nyt ensimmäistä kertaa kokeiltavissa myös verkossa uudessa interaktiivis-digitaalis-vuorovaikutteisessa muodossa! Toimitus toivottaakin kaikille Pam-lehden verkkosivujen lukijoille testaamisen myötä iloista työväen juhlaa!

Tästä kyykkytestiin

 

 

Teksti: Tuomas Lehto

 

Uusimmat

Suosituimmat