Artikkeli - 12.06.2015 klo 09.58

Tapahtuma siivoojille maanantaina 15.6. - vielä mahtuu mukaan!

Oikeutta siivoojille -liike ja Helsingin Yhteiskunnallinen Opisto järjestävät seminaarin siivousalan ammattilaisille Mäntässä maanantaina 15.6.2015.

Seminaarissa käsitellään siivoojien oikeuksia, ammattiylpeyttä ja vaikutusmahdollisuuksia. Mukaan voi ilmoittautua vielä perjantaihin 12.6. klo 18.00 mennessä. Tapahtumapaikalla on esillä siivoojien haastatteluihin pohjautuva Siivoojan ääni -teos, jonka avajaiset ovat lauantaina 13.6.

Kaikki halukkaat siivoojat ovat tervetulleita mukaan lämminhenkiseen tapahtumaan. Luvassa taidetta, yhdessäoloa, puhetta siivousalasta ja vapaata keskustelua. Paikalla suomea ja englantia osaava tulkki. Keskustelut käännetään molemmille kielille. Tapahtuma kestää kuljetuksineen koko päivän. Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittautumisesta täältä (text also in English).

15. kesäkuuta on kansainvälinen International Justice Day for Cleaners and Security Guards. Eri maiden tempauksissa vaaditaan siivoojille ja vartijoille kunnioitusta, toimeentuloon riittävää palkkaa ja reilua työmäärää.

Lisätietoa, more information

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat