Uutinen - 24.02.2020 klo 11.37
Työehtosopimusneuvottelut

Tällä viikolla PAM neuvottelee useista eri työehtosopimuksista Palta ry:n kanssa

Kuva: GettyImages.

Kuva: GettyImages.

Jatkoa saavien neuvotteluiden lisäksi PAM aloittaa Palta ry:n kanssa myös uusia neuvotteluita tällä viikolla.

Viime viikolla PAM ja työnantajien edustaja Kiinteistötyönantajat hyväksyivät uuden työehtosopimuksen kiinteistöpalvelualalle. 

Tällä viikolla PAM neuvottelee monien eri alojen työehdoista Palvelualojen työnantajat Paltan kanssa.

Tänään maanantaina 24.2. jatkuvat neuvottelut muuttopalvelualan työehdoista, jotka käynnistyivät viikko sitten maanantaina 17.2. Myös elokuvateatterialan neuvottelut jatkuvat tänään maanantaina. Molemmat näistä neuvotteluista käydään PAMin ja Palta ry:n kesken.

Jatkumoa saadaan myös asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan työehtosopimuksen neuvotteluihin. Seuraavan kerran PAM ja Palta ry palaavat tämän sopimuksen pariin keskiviikkona 26.2. Viime viikolla neuvotteluissa otettiin esille palkankorotukset. 

Tällä viikolla PAM ja Palta ry palaavat yhteiseen pöytään myös Veikkauksen sekä Alkon uusien työehtojen merkeissä. Veikkauksen neuvottelut jatkuvat torstaina 27.2. PAM ja Sähköliitto päättivät katkaista Veikkauksen työntekijöiden työehtosopimusneuvottelut työnantajaliitto Paltan kanssa viikolla 6, koska neuvottelut eivät enää edenneet. Alkon työntekijöitä koskevista  työehdoista  neuvotellaan seuraavan kerran keskiviikkona 26.2. 

PAMin ja Palta ry:n kesken käynnistyy tällä viikolla myös uusia neuvotteluita. Tänään maanantaina PAM aloittaa neuvottelut kuvanvalmistusalan, kotitalouskone- ja kodintekniikkahuollon sekä palveluautomaattialan ja lisäksi bingon työehtosopimuksesta.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat