Uutinen - 03.04.2018 klo 10.55
Työehtosopimusneuvottelut

Tällä viikolla käsitellään monien alojen neuvottelutuloksia, pian alkavat vartiointialan neuvottelut

Työehtosopimusneuvottelujen kierros jatkuu edelleen, ja tällä viikolla PAMin hallinto käsittelee viime viikolla saavutettuja neuvottelutuloksia mm. yhteyskeskus- ja golf-alalla. Vartiointialan neuvottelut käynnistyvät ensi viikolla.

Kevään tes-neuvottelukierros on edelleen käynnissä. Vaikka tällä viikolla on varsinaisten neuvottelujen suhteen tällä tietoa hiljaista, tärkeitä päätöksiä on silti edessä. Sopimusalatoimikunnat ja PAMin hallitus nimittäin käsittelevät neuvottelutuloksia, jotka syntyivät viime viikolla neuvotteluissa työnantajaliitto PALTAn kanssa. Tuloksia saatiin puhelinpalvelu- ja yhteyskeskusalalla, golf-alalla, bingoalalla, kuvanvalmistusalalla ja kotitalouskone- ja kodintekniikkahuolto sekä palveluautomaattialalla.

Jos sekä PAMin että työnantajien hallinnot hyväksyvät tulokset, niistä syntyvät uudet työehtosopimukset. Pakettien sisältökin julkaistaan tuolloin. Näiden alojen sopimusalatoimikunnat kokoontuvat keskiviikkona ja hallituksen on määrä käsitellä tulokset tämän jälkeen sähköpostikokouksella.

Vartiointialan aiempi työehtosopimus päättyy useimpia muita pamilaisia aloja myöhemmin, huhtikuun lopussa. Nyt on selvinnyt, että tällä alalla tes-neuvottelut käynnistyvät ensi viikolla, tarkemmin sanottuna 9.4.

Kaksi muuta alaa, joiden neuvottelut ovat lykkääntyneet, pääsevät myös pian jatkamaan uuden tessin työstämistä: muuttopalvelu- sekä kopio- ja tulostusalan neuvottelut on sovittu käytävän 16.4.

Voit seurata käynnissä olevien neuvottelujen etenemistä koosteesta täällä PAMin verkkosivuilla.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat