Uutinen - 06.11.2018 klo 23.42
Työehtosopimusneuvottelut

Sovintoesitys vartiointialan työkiistaan

Valtakunnansovittelija Vuokko Piekkala antoi tänään tiistaina sovintoesityksen vartiointialan työkiistaan. Osapuolten on annettava vastauksensa esitykseen torstaina 8.11. kello 9.

Vartiointialan työkiistaa soviteltiin tiistaina puoliöille asti. Valtakunnansovittelija jätti sen päätteeksi Palvelulaojen ammattiliitolle ja Palvelualojen työnantajat Paltalle sovintoesityksen. Osapuolten annettava siihen vastauksensa torstaina 8.11. kello 9.

Valtakunnansovittelijan antama sovintoesitys on joko hyväksyttävä tai hylättävä sellaisenaan. Esityksestä ei anneta tietoja ennen kuin osapuolet ovat kertoneet vastauksensa valtakunnansovittelijalle.

PAM on antanut lakkovaroituksen perjantaina 9.11 klo 14 Prevent Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy:ssä alkavasta lakosta. Jos sovintoesitys hyväksytään se ja muutkin ilmoitetut lakot peruuntuvat.

Vartiointiala on ollut sopimuksettomassa tilassa jo vapusta asti. Vartiointialan työehtosopimuksen piirissä on noin 8500 työntekijää, jotka työskentelevät muun muassa vartijoina, turvatarkastajina, vahtimestareina ja arvokuljettajina.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat