Uutinen - 31.01.2020 klo 16.08
Työehtosopimusneuvottelut

Sopimusneuvottelut työnantajaliitto Paltan kanssa jatkuvat

Kuvaaja: Yuri Arcurs

Kuvaaja: Yuri Arcurs

Tänään neuvoteltiin Kansallisoopperan teknisten sekä asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan työehtosopimuksista.

PAMin neuvottelut työnantajaliitto Paltan kanssa jatkuivat tänään kahdessa eri pöydässä. Aamupäivällä neuvotteluja käytiin asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan työehdoista, joita sovelletaan Markkinointipalvelujen Työnantajayhdistyksen jäsenyritysten palveluksessa oleviin toimihenkilöihin ja työntekijöihin. 

”Tänään käytiin läpi pääasiassa työaikalain muutosten vaikutuksia työehtosopimukseen”, kertoi PAMin sopimusasiantuntija Ulla Moilanen.

Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan työehtosopimus on voimassa helmikuun loppuun saakka. 

Iltapäivällä käsiteltiin Suomen Kansallisoopperan teknisten pienryhmien sekä teknisten esimiesten ja mestarien työehtosopimusta, jonka voimassaolo päättyy tänään. 

Sekä oopperan että asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan osalta neuvotteluja on tarkoitus jatkaa ensi viikon torstaina 6.2.
Kansallisoopperan teknisten lisäksi tänään perjantaina 31.1. päättyvät myös Alkon, golfalan, kaupan, kiinteistöpalvelualan ja Veikkauksen työntekijöiden työehtosopimukset. Vanhan sopimuksen ehtoja noudatetaan kuitenkin työssä niin kauan, kunnes uusi sopimus astuu voimaan.

 


Jos haluat eroon kikystä, allekirjoita vetoomus ja ilmaise tukesi
 

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat