Uutinen - 06.02.2013 klo 00.00

Sinustako vuoden tarjoilija tai kokki?

Huhtikuussa valitaan vuoden 2013 tarjoilija ja kokki. Jos haluat kantaa legendaarista titteliä, ilmoittaudu kisaan mukaan. Kilpailu on aiempina vuosina ollut monelle nuorelle ponnahduslautana menestykselliseen uraan.

Huhtikuussa valitaan vuoden 2013 tarjoilija ja kokki. Aiempina vuosina ei ole jaettu Vuoden tarjoilija -titteliä, joten nyt jos koskaan on hetki tehdä historiaa ja napata kyseinen titteli ensimmäisenä itselle.

Elo-säätiön järjestämä kilpailu on aiempina vuosina ollut monelle nuorelle ponnahduslautana menestykselliseen uraan. Viime vuonna Vuoden Kokki -kisan voittanut Eero Vottonen innostaa hakemaan mukaan kilpailuun ja sanoo, että kisassa pärjää, jos harjoittelee ahkerasti.  

- Voitto on tietenkin tärkeä tavoite, mutta pelkästään kilpailutapahtuma ja tutustuminen kanssakilpailijoihin ovat tavoittelemisen arvoista. Kilpailu on myös hyvä mittari omasta osaamisesta ja hermokontrollista.

Kisa järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.-27.4.2013 Helsingin Messukeskuksessa Luomu- ja lähiruokamessujen yhteydessä. Kisaan voi ilmoittautua 28.2. mennessä. 

Vuoden tarjoilija -kisasta voit lukea lisää täältä. Sivuilta löytyy ennakkotehtävät ja ilmoittautumisohjeet.

Vuoden kokki -kisasta voit lukea lisää täältä. Sivuilta löytyy kilpailutehtävä ja ilmoittautumisohjeet.

 

 

 

Teksti: Mirka Mäntylä

 

Uusimmat

Suosituimmat