Artikkeli - 17.10.2018 klo 10.04
Nuoret

Siivooja Petra Tapper: Työni on liikkuvaa ja vaihtelevaa

Järvenpääläinen Petra Tapper nauttii liikkuvasta työstään koti- ja toimistosiivoojana. Kuva: Eeva Anundi

Järvenpääläinen Petra Tapper nauttii liikkuvasta työstään koti- ja toimistosiivoojana. Kuva: Eeva Anundi

Uusi pamilainen Petra Tapper liittyi liittoon isänsä neuvosta. Järvenpääläiselle siivoojalle ovat työn lisäksi tärkeitä hevoset – ja niiden kengitys.

Olen Petra Tapper.

Asun Järvenpäässä.

Liityin PAMiin 5.9.2018.

Työskentelen siistijänä Profiili Cleanilla. Teen kotisiivouksia ja toimistosiivouksia.

Kotisiivouksissa hoidan esimerkiksi pölyjen pyyhintää, vessat, matot, imurointia, ikkunoiden pesua, tiskejä ja pyykkejäkin.

Työni on liikkuvaa ja vaihtelevaa. Jonakin päivänä voi olla yksi kuuden tunnin kohde, toisena viisi eri kohdetta. Lyhyin kohteistani vie noin tunnin. Myös työajat ovat vaihtelevia. Joskus on iltahommia, joskus aamupäivään tai päiväsaikaan osuvia töitä.

Työtovereita näen melko vähän – tämä on vähän yksinäistä hommaa! Mutta se sopii minulle, tykkäänkin tehdä itsenäisesti. Kuitenkin kaikki, joiden kanssa olen ollut tekemisissä, ovat oikein ystävällisiä.

Liityin PAMiin, koska isäni neuvoi minua liittymään. Hän on luottamusmiehenä suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Meidän pienessä yrityksessämme taas luottamusmiestä ei ole.

Työn ulkopuolella minulle on tärkeää hevosten hoito ja ratsastus. Harrastan myös hevosten kengittämistä. Omistan hevosen, joka on kaverin tallilla, ja kengitän myös hänen hevosensa.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat