Uutinen - 23.08.2018 klo 15.40
Nuoret

SAK palkitsee nuoren osaajan – kuka ansaitsee Duunari-stipendin?

Työelämän nuorelle ja aktiviiselle osaajalle tarkoitettu Duunari-Stipendi on haettavissa 19.10.2018 saakka. Kuva: Gettyimages.

Työelämän nuorelle ja aktiviiselle osaajalle tarkoitettu Duunari-Stipendi on haettavissa 19.10.2018 saakka. Kuva: Gettyimages.

SAK:n myöntämää stipendiä voi ehdottaa työelämän nuorelle osaajalle, joka on nostanut oman alansa ammatillista arvostusta aktiivisella duunarihengellä. Duunari-stipendillä SAK haluaa nostaa ammatillisen osaamisen arvostusta.

Työelämän nuorelle osaajalle tarkoitettu Duunari-stipendi voidaan myöntää henkilölle, joka on omalla toiminnallaan ja esimerkillään nostanut oman alansa arvostusta, edistänyt ammatillista järjestäytymistä ja omaa oman alansa ammattitutkinnon. Hän on toiminut aktiivisesti esimerkiksi ammattiyhdistysliikkeessä, opiskelijajärjestössä, työpaikkansa luottamustehtävissä tai on muuten osoittanut yhteiskunnallista aktiivisuutta.

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n vuosittain myöntämä 1000 euron Duunari-stipendin saaja julkistetaan marraskuussa SAK:n edustajakokouksessa.

Hakuaika 19.10.2018 saakka

Stipendin saajaksi henkilöitä voi esittää 19.10.2018 kello 16.00 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemuksesta on ilmettävä ehdokkaan nimi, ikä, tutkinto ja/tai ammatti, työpaikka, ammattiliitto sekä mahdolliset muut luottamustoimet tai muu aktiivisuus. Esitykset ja perustelut lähetetään osoitteeseen SAK ry, Duunaristipendi/Jussi Kukkola, PL 157, 00531 Helsinki tai sähköpostitse jussi.kukkola@sak.fi.

Vuonna 2017 Duunaristipendi myönnettiin pääluottamusmiehenä toimineelle pamilaiselle, Niina Ruutiselle.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat