Uutinen - 08.10.2015 klo 18.30

Royal Ravintoloiden perustajat palkittiin

Matkailija mielii hyvää ruokaa. Tämä annos on Royal Ravintoloiden tekemä.

Matkailija mielii hyvää ruokaa. Tämä annos on Royal Ravintoloiden tekemä.

Royal Ravintoloiden perustajat Mia ja Kasperi Saari ja Pertti Hynninen ovat saaneet tunnustuksen siitä, että he ovat luoneet Helsinkiin vankan hyvien ravintoloiden tarjonnan.

Royal Ravintolat Oy:n sekä hotelli Havenin ja hotelli Fabianin perustajat saivat torstaina ensimmäistä kertaa jaetun Helsinki Travel Award -palkinnon. Tunnustus myönnettiin heille tyylikkäiden ruokaelämysten ja yöpymismahdollisuuksien tuottamisesta. Royal Ravintoloilla on Helsingissä yli 30 ravintolaa, jotka työllistävät noin 700 ihmistä. Sen ravintoloita ovat muun muassa Savoy, Elite, Strindberg ja Nokka.

Uudella matkailupalkinnollaan Helsingin Matkailusäätiö haluaa nostaa esille tahoja ja tekoja, jotka ovat toiminnallaan kehittäneet Helsingin seudun matkailua houkuttelevammaksi. Jatkossa palkinto jaetaan vuosittain.

Palkituiksi tulivat myös Design District Helsinki, joka tutustuttaa matkailijat muotoiluun ja ostospaikkoihin, ja Helsinki Bike Tours, joka järjestää turisteille vuorovaikutteisia pyöräilyretkiä. Näiden kahden kesken jaetaan palkintosumma, yhteensä 10 000 euroa. 

Helsingin Matkailusäätiö on toiminut viitisen vuotta. Sille on siirretty aiemmin lopetetun Helsingin Matkailuyhdistyksen varat.

 

 

Teksti: Marja Ikkala

 

Uusimmat

Suosituimmat