Uutinen - 04.12.2019 klo 16.19
Työelämä

Ravintola-alan ammattilaisten PRO2020-finalistit julki – kannusta suosikkisi voittoon!

Kuva: GettyImages.

Kuva: GettyImages.

Vuoden 2020 PRO-finalistit on julkistettu ja on aika kannustaa omaa suosikkia. Finalistit edustavat alan parasta osaamista 15 eri sarjassa.

Finalistien joukossa näkyy monipuolinen kirjo erilaisia tekijöitä. Heitä kaikkia yhdistää kuitenkin yksi asia: asenne. Monille asiakaspalvelu on jo itsessään suuri nautinto ja siinä onnistuminen auttaa jaksamaan työssä.

Aromi-lehden tiedotteessa kerrotaan, että finalistijoukko on tänä vuonna monikansallinen: ”Esimerkiksi Ravintolan asiakaspalvelija -sarjassa kaikkien ehdokkaiden alkuperäinen kotimaa on muu kuin Suomi.”

PRO-palkinto jaetaan myös Vastuullisuus-sarjassa

Vastuullisuus-sarjassa korostuvat kokonaisvaltainen yritysvastuu sekä yhteiskunnallinen vastuu, jotka näkyvät eri tavoilla monien ehdolla olevien ammattilaisten ja heidän työnantajiensa toiminnassa.

Kannusta ehdokkaita!

Voit tutustua ehdokkaisiin propalkinnot.fi -sivustolla. Kannusta suosikkiasi kommenteilla, jotka vaikuttavat osaltaan tuomarien päätöksiin. Voit antaa kommenttisi 15. joulukuuta asti.

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

Voittajat julkistetaan Finlandia-talolla järjestettävässä gaalassa torstaina 30. tammikuuta 2020.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat