Uutinen - 26.04.2019 klo 15.42
Liittokokous

PAMin puheenjohtajaksi ehdolla nyt neljä henkilöä

Palvelualojen ammattiliitto PAMin liittokokous valitsee liiton uuden puheenjohtajan kesäkuussa. Ehdolle liiton puheenjohtajaksi ilmoittautui tänään Jouni Suomalainen.

Jouni Suomalainen ilmoittautui ehdolle PAMin puheenjohtajaksi. Suomalainen on PAMin aktiivi ja työskennellyt eri palvelualojen tehtävissä. Jouni on ollut myös pääluottamusmiehenä, työsuojeluvaltuutettuna sekä ammattiosaston puheenjohtajana.

”PAMin puheenjohtajana olen valmis kehittämään jäsenten työhyvinvointia, ansiotasoa ja sosiaalista hyvinvointia yhteiskunnassa. Palkalla pitää pystyä elämään ja töitä pitää pystyä tekemään hyvässä kunnossa eläkeikään asti”, Suomalainen kommentoi tiedotteessaan. 

Liiton puheenjohtaja valitaan PAMin liittokokouksessa, Helsingissä 4.-6.6.2019. Liittokokoukseen osallistuu 373 jäsenvaaleilla valittua edustajaa. He päättävät kokouksessa muun muassa myös liiton tavoiteohjelmasta ja hallinnon jäsenten valinnoista.

Puheenjohtajuutta tavoittelevat Suomalaisen lisäksi SAK:n johtaja Annika Rönni-Sällinen, varaluottamusmies Jouni Tallgren ja ammattiliiton aktiivi Ville-Valtteri Pussinen.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat