Artikkeli - 19.09.2019 klo 09.31
Tapahtuma

PAMin ja JHL:n opiskelijatapahtuma tarjoaa hitusen hulluutta ja ajankohtaista ay-asiaa

Katja Palosaari toivoo, että opiskelijat saisivat tapahtumasta kipinän lähteä laajemminkin mukaan ammattiliiton toimintaan. Kuva: Anna Autio

Katja Palosaari toivoo, että opiskelijat saisivat tapahtumasta kipinän lähteä laajemminkin mukaan ammattiliiton toimintaan. Kuva: Anna Autio

Opiskelijoiden superviikonlopun aikana seikkaillaan maalla ja merellä. Ilmoittautuminen on auki 26.9. saakka.

Amazing Race -kaupunkisuunnistuksessa joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan huippuhauskojen rastien merkeissä", valottaa PAMin opiskelijasihteeri Katja Palosaari lokakuisen viikonlopun sisältöä.

"Rastien selvittäminen vaatii joukkueelta nokkeluutta ja näppäryyttä, aimo annoksen luovuutta – ja hitusen hulluuttakin", hän jatkaa.

"Ja kun nämä on selvitetty, suunnistetaan kohti Länsisatamaa ja risteilyä. Laivalla on luvassa palkintojenjaon lisäksi yhteisillallinen sekä tietysti tutustutaan oman ja naapuriliiton jäseniin.”

Toki hauskuuttelun ja tutustumisten ohella tarkoitus on keskustella ajankohtaisista ammattiyhdistysasioista ja työelämän kuvioista muutoinkin.

”Olisi hienoa, jos osallistujat saisivat tästä tapahtumasta kipinän lähteä mukaan laajemminkin ammattiliiton toimintaan”, toteaa Palosaari ja kannustaa erityisesti ensikertalaisia ilmoittautumaan rohkeasti mukaan tähän vain ja ainoastaan opiskelijoille kohdennettuun viikonloppuun.

”Ei kannata jäädä miettimään, että uskallanko ilmoittautua vai en. Mukaan vaan! Meidän tapahtumissa on aina aivan mahtavaa porukkaa ja kaikki otetaan mukaan.”

Ilmoittaudu mukaan!

Palvelualojen ammattiliitto PAM sekä Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL järjestävät yhteistyössä opiskelijoille suunnatun jokavuotisen superviikonlopun jo kolmatta kertaa. Tänä vuonna tapahtuma pidetään 19.–20.10. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 26.9.2019 mennessä. 

 

 

Teksti: Satu Ahonen

 

Uusimmat

Suosituimmat