Uutinen - 19.09.2019 klo 14.23
Yhteiskunta

PAM: Huoli ilmaston puolesta on perusteltu ja todellinen

PAM kannattaa ilmastolakon tavoitteita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. PAMin puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen näkee, että toiminta hiilineutraalin yhteiskunnan puolesta ja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi tapahtuu vain yhteistyöllä, myös työpaikoilla.

Suomen suurimpana ammattiliittona PAM pitää elintärkeänä ilmaston, luonnon ja ympäristön hyvinvoinnin edistämistä.

"Huolta ilmastomme ja samalla maapallomme tulevaisuudesta ei saa vähätellä, vaan niin jokaisen organisaation, yrityksen kuin yksittäisen toimijankin tulee pohtia omaa toimintaansa suhteessa ilmastoon ja ympäristömme hyvinvointiin", korostaa Rönni-Sällinen.

Yrityksen voivat omilla toimenpiteillään vaikuttaa merkittävästi ympäristömme tilaan ja Rönni-Sällinen korostaakin yhteistyön merkitystä. 
"Yritykset ovat avainasemassa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Onkin tärkeää, että työtä ilmaston puolesta tehdään hyvässä yhteistyössä työnantajien ja työntekijöiden kesken ja tässä työssä PAM haluaa olla aktiivisesti mukana."

PAM pitää ilmastolakkoliikettä tavoitteineen erittäin tärkeänä ja haluaakin tukea liikkeen tavoitteita. PAM kannustaakin jäseniään toimimaan ilmaston puolesta ja osallistumaan omalla vapaa-ajallaan perjantaina 27.9. klo 10-14.00 Helsingissä, Eduskuntatalon edessä olevaan mielenilmaukseen.

Ilmastolakko-tilaisuudessa on mukana myös SAK, joka tarjoaa tapahtuman osallistujille vegaanista hernekeittoa.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat