Uutinen - 02.05.2019 klo 08.50
Työsuhdeturva

Nuorille suunnattu kesäduunari-info neuvoo työelämän pulmatilanteissa

Ole huoletta töissä! Kesäduunarit-info neuvoo tänä kesänä jo 15. kerta työelämän asioissa ilmaiseksi. Kuva: GettyImages.

Ole huoletta töissä! Kesäduunarit-info neuvoo tänä kesänä jo 15. kerta työelämän asioissa ilmaiseksi. Kuva: GettyImages.

Kesäduunari-infosta voi kysyä neuvoa esimerkiksi palkkaan, työaikaan ja koeaikaan liittyen. Palvelu on ilmainen kesätyöntekijöille ja toimii kolmella kielellä toukokuusta elokuun loppuun.

Kesäduunari-info aukeaa tänään torstaina 2. toukokuuta ja on avoinna perjantaihin 30. elokuuta asti. Kesäduunarineuvojan tavoittaa numerosta 0800 179 279 arkisin klo 9–15. Neuvontaa saa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Palveluun voi ottaa yhteyttä nimettömänä.

Palvelun verkkosivuille www.kesaduunari.fi on koottu kesätyöntekijöille tärkeää työelämätietoa kuten kesäduunarin muistilista ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Sivujen kautta voi lähettää kysymyksiä kesäduunarineuvojalle. Lisäksi kannattaa tutustua myös kesäduunarin muistilistaan.

Kesäduunari-info löytyy myös sosiaalisessa mediassa

Palkansaajakeskusjärjestöjen yhteinen maksuton neuvontapalvelu auttaa kesätyöntekijöitä jo 15. kesänä. Lue lisää SAK:n verkkosivuilla.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat