Uutinen - 09.03.2020 klo 08.00
Työehtosopimusneuvottelut

Neuvottelut useista työehtosopimuksista jatkuvat

Kuva: Gettyimages

Kuva: Gettyimages

Kymmenien tuhansien palvelualojen työntekijöiden ja esimiesten työehdoista neuvotellaan viikolla 11.

Työehtosopimuskierros jatkuu ja PAMin neuvottelijat jatkavat työtään pamilaisten parhaaksi useissa neuvottelupöydissä tälläkin viikolla.

PAMin ja Palvelualojen työnantajat Palta ry:n välillä on avoimena tällä hetkellä 10 työehtosopimusta, joiden sopimuskausi on jo päättynyt joko tammi- tai helmikuun lopussa. Näistä avoinna olevista työehtosopimuksista neuvotellaan tällä viikolla seuraavasti: muuttopalvelualat maanantaina 9.3.  ja samana päivänä käydään neuvotteluja myös Suomen kansallisoopperan työehdoista. Tiistaina 10.3. neuvotellaan jälleen telemarkkinointi- ja asiakaspalvelualan sopimuksesta.

Lisäksi tiistaina 10.3. PAM aloittaa Avecran junapalveluhenkilökuntaa koskevat työehtosopimusneuvottelut työnantajaliitto MaRa:n kanssa.

Torstaina 12.3. jatketaan viime viikolla alkaneita työehtosopimusneuvotteluita matkailu-, ravintola- ja vapaa-aika palveluiden työntekijöiden ja esimiesten työehdoista PAMin ja MaRa:n välillä.

Perjantaina 13.3. neuvottelut alkavat apteekkityöntekijöiden työehdoista, kun PAM ja Apteekkien työnantajat tapaavat ensimmäistä kertaa ja aloittavat työehtosopimusneuvottelut.

 

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat