Artikkeli - 29.12.2016 klo 15.12

Muovikortista mobiiliin

Vuoden 2017 alusta kaikki uudet jäsenet saavat mobiilikortin kännykkään. Kaikille jäsenille lähetetään myös rekisterikirje.

Vuoden 2017 alusta uusille jäsenille ei enää lähetetä muovista jäsenkorttia liittymiskirjeen mukana. Jäsen saa liittyessään PAMin mobiilikortin kännykään.

Vuoden 2018 alusta PAM lähettää kaikille – myös vanhoille - jäsenille mobiilikortin, joka korvaa nykyisen muovikortin. Nykyinen (muovinen) jäsenkortti on voimassa vuoden 2017 loppuun.

Jäsenet voivat kuitenkin halutessaan tilata muovisen jäsenkortin sähköisen asioinnin kautta (pam.fi/asiointi).

Jäsenetujen kannalta muutos mobiilikorttiin vaikuttaa ainoastaan Nesteen polttoaine-etuun. Toistaiseksi etu on saatavissa ainoastaan muovikortilla, joten jos etua haluaa käyttää, kannattaa uuden jäsenen tilata itselleen muovikortti.

Kaikille vuosittain rekisterikirje

Vuoden 2017 alusta PAM lähettää jäsenilleen kirjeen, josta käyvät ilmi hänen jäsentietonsa. Kirjeessä kehotetaan tarkistamaan omat jäsentiedot rekisteriotteesta ja tarvittaessa korjaamaan tiedot sähköisen asioinnin kautta (esim. työpaikan vaihtuminen).

Uusille jäsenille kirje lähetetään heidän liittyessään ja muille kirje lähetetään heidän liittymiskuukauttaan seuraavana kuukautena (esim. tammikuussa liittyneet saavat kirjeen helmikuussa, helmikuussa liittyneet maaliskuussa jne.)

Mitä toivotaan luottamushenkilöiltä ja aktiiveilta

Maailmalla liikkuu vielä paljon vanhoja esitteitä ja liittymislomakkeita, joissa on mahdollisuus valita muovikortin ja mobiilikortin välillä. Koska muovikorttia ei enää ole mahdollista saada muuta kuin tilaamalla, toivomme, että jäseniä opastetaan ruksaamaan kohta mobiilikortti.

Kaikille uusille liittyville lähetetään automaattisesti mobiilikortti, ja muovikortin voi halutessaan tilata myöhemmin sähköisen jäsenpalvelun kautta.

Uuden jäsenen kirje (2 viikon kuluessa liittymisestä) sisältää:
- Saatekirje ja jäsenyystiedot
- palveluopas
- kaverikortti

Vuosittainen rekisterikirje (vuosittain liittymistä seuraavana kuukautena)
- saatekirje ja jäsenyystiedot
- kaverikortti

Miksi uudistus?

Uuditsuksen myötä kaikkiin jäseniin ollaan vuosittain yhteydessä. Sen toivotaan parantavan jäsenkiinnittymistä. Samalla jäsentiedot pyritään saamaan paremmin ajan tasalle. Uusi tietosuoja-asetus vaatii myös muutoksia.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat