Uutinen - 22.01.2018 klo 12.13
Työehtosopimusneuvottelut

Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palvelualojen työntekijöiden sekä esimiesten työehtosopimusneuvottelut jatkuivat tänään

Työehtosopimusneuvotteluita matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa työskentelevien työntekijöiden ja esimiesten työehtosopimuksista käytiin tänään maanantaina. Viime viikolla PAM antoi työnantajapuolta edustavalle MaRalle omat tekstitavoitteensa. Palkoista ei neuvotteluissa ole vielä puhuttu

Työehtosopimusneuvotteluissa PAM neuvottelee työantajaliiton kanssa alan vähimmäistyöehdoista, esimerkiksi palkoista ja työajoista. Neuvottelutuloksena syntyvä työehtosopimus koskettaa kaikkia alan yrityksiä.

Neuvotteluja käyvät PAMin ja työnantajaliitto MaRan edustat. Molemmilla liitoilla on omat tavoitteensa uuteen työehtosopimukseen. PAM jätti viime viikolla työehtosopimukseen liittyvät omat tekstitavoitteensa työnantajalle ja PAM on myös kommentoinut työnantajien PAMille esittämiä tekstitavoitteita.

"Olemme käyneet läpi puolin ja toisin neuvottelupöytään tuotuja liittojen tekstitavoitteita työehtosopimuksiin. Palkankorotuksista ei neuvotteluissa ole vielä puhuttu mitään", kertoo Palvelualojen ammattiliitto PAMin puheenjohtaja Ann Selin.

"Nyt molemmat osapuolet käyvät tilannetta läpi omissa neuvotteluryhmissään ja takaisin yhteisiin neuvotteluihin palataan keskiviikkona", Selin toteaa.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat