Uutinen - 18.04.2018 klo 09.00
Tapahtuma

Mahtavaa menoa ja meininkiä Oulussa 16.–17.6.

Riitta Matero toivottaa kaikki kiinteistöpalvelualan ihmiset tervetulleiksi Ouluun viettämään laatuaikaa hyvässä seurassa. Kuvaaja: Antti J. Leinonen

Riitta Matero toivottaa kaikki kiinteistöpalvelualan ihmiset tervetulleiksi Ouluun viettämään laatuaikaa hyvässä seurassa. Kuvaaja: Antti J. Leinonen

Jos et ole vielä ilmoittautunut perinteisille valtakunnallisille kiinteistöpalvelualan ammattilaisten kesäpäiville, ota pikaisesti yhteyttä omaan ammattiosastoosi.

Kiinteistöpalvelualan työntekijät ovat kokoontuneet yhteisille kesäpäiville jo ainakin 70 vuoden ajan, tietää eläkkeelle jäänyt alan ammattilainen ja pitkäaikainen ay-aktiivi Ellen Tuikkanen.
”Ennen PAMin perustamista kesäpäivien organisointi oli Suomen Kiinteistötyöntekijäin Liiton piireillä. Päiviin sisältyi paljon kisailuja, monenlaisia urheilukilpailuja. Itsekin olin kova juoksemaan tuohon aikaan.”

Nykyisin kesäpäivien järjestelyvastuu on ammattiosastoilla ja ohjelma on muuttunut leikkimielisemmäksi. Tänä vuonna tapahtuman järjestää Oulun kiinteistötyöntekijät.
”Meillä on tosi hyvä porukka vetämässä ja tiedossa on mahtavaa meininkiä! Ja nyt kun uusi työehtosopimus on tullut voimaan, saamme paikalle myös PAMin keskustoimistolta oman alan sopimusasiantuntijoita kertomaan, mitä on sovittu”, kertoo Oulun kiinteistötyöntekijöiden puheenjohtaja Riitta Matero.

Mitään ennalta sovittua järjestystä ei ammattiosastoilla ole siitä, kuka milloinkin tapahtuman järjestää, Matero jatkaa.
”Yleensä aina kesäpäivillä kysytään, löytyykö halukkaita järjestämään seuraavat kesäpäivät. Aina on joku jossain vaiheessa ilmoittanut, että haluaa vetovastuun.”

Myös Matero on ammattilainen niin kiinteistöpalvelualalla kuin järjestöaktiivinakin. Hän on ollut mukana ay-toiminnassa vuodesta 1992. Hän toivottaa kaikki kiinteistöpalvelualan työntekijät tervetulleiksi kesäpäiville tapaamaan oman alan ihmisiä ja vaihtamaan kuulumisia. Eikä tapahtuman sijainnissakaan ole Materon mielestä valittamista:
”Tänne on ihan yhtä pitkä matka etelästä kuin meiltä etelään.”

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat