Uutinen - 10.12.2018 klo 16.20
Liittokokous

Liittokokous on ainutlaatuinen elämys

Liittokokouksen monipuoliseen ohjelmaan mahtuu päätöksenteon lisäksi myös viihtymistä ja hauskaa yhdessäoloa. Katso video ja hyppää mukaan edellisen liittokokouksen tunnelmiin!

Vaikka liittokokouksen keskiössä on päätöksenteko, kuten henkilövalinnat ja tavoiteohjelmasta päättäminen, pääsevät osallistujat myös tutustumaan uusiin ihmisiin, käymään mielenkiintoisia keskusteluja, nauttimaan yhdessäolosta ja näkemään Suomen kärkiartisteja livenä iltajuhlassa. 

Ensi kesän iltajuhlan tapahtumapaikkana toimii Finlandia-talo, jossa illan juontaa Mikko Kuustonen, makuelämyksistä vastaa huippukokki Kari Aihinen ja tunnelmaa luo mm. SuomiLOVE-ohjelmasta tuttu LOVEband.

Varmista paikkasi ensi kesän parhaassa tapahtumassa ja ilmoittaudu ehdokkaaksi liittokokousvaaleihin!

Liittokokousedustajana pääset vaikuttamaan siihen, millainen ammattiliitto PAM on tulevaisuudessa. PAMin liittokokous järjestetään Helsingin messukeskuksessa 4.-6.6.2019 ja siellä valitaan liitolle uusi puheenjohtaja, hallitus ja valtuusto sekä päätetään tavoiteohjelmasta.

Kaikkien 31.12.2018 mennessä ehdolle ilmoittautuneiden, vaalikelpoisten jäsenten kesken arvotaan 3 kappaletta 1000 euron arvoisia Holiday Club –majoituspaketteja.


 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat