Uutinen - 30.01.2018 klo 11.45

Kiinteistöalan työntekijöitä marssinut ulos työpaikaltaan Tampereella

Kymmenet Lännen Kiinteistöpalvelut Oy:n työntekijät marssivat tänään ulos työpaikaltaan. Takaisin töihin työntekijät palaavat huomenna. PAMin tietojen mukaan ulosmarssin syynä on pettymys meneillään olevien työehtosopimusneuvottelujen hitaaseen etenemiseen.

Palvelualojen ammattiliitto PAMin Häme-Pirkanmaan aluepäällikkö Elisa Penders vahvistaa, että kiinteistöalan työntekijöitä on marssinut ulos työvuorostaan tänään aamulla kello 8 aikaan Tampereella. Takaisin töihin työntekijät palaavat Pendersin mukaan huomenna aamulla.

"Tietojeni mukaan Lännen Kiinteistöpalvelut Oy:n noin 60-80 työntekijää on marssinut ulos työvuorostaan. Syynä mielenilmaukseen on pettymys siihen, että neuvottelut eivät etene. Työntekijät ovat kertoneet, että haluavat, että työehtosopimusneuvottelut lähtevät Kiinteistötyönantajat ry:n kanssa liikkeelle ja, että työnantajat arvostaisivat alan työntekijöitä niin paljon, että neuvotteluja käydään aidosti työehtosopimusratkaisun aikaansaamiseksi", Penders kertoo. 

Pendersin arvion mukaan työntekijöiden tahtotila vaikuttaa omien työehtojensa puolesta on vahva. 

"Työehtosopimusneuvotteluja on PAMissa käyty nyt useamman viikon ajan tiiviisti. On selvää, että jäsenillä on odotuksia neuvotteluja kohtaan. Nyt näyttää siltä, että kiinteistöpuolella on yhteistä valmiutta työehtojen edistämiseen", Penders tiivistää. 

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat