Tiedote - 22.02.2018 klo 11.36
Työehtosopimusneuvottelut

Kaupan alan neuvottelutapaaminen sovittu maanantaille

Palvelualojen ammattiliitto PAM ja työnantajia edustava Kaupan liitto ovat neuvotelleet kaupan alan työntekijöiden työehdoista ja palkasta. Hyvin sujuneet neuvottelut katkesivat viime viikon perjantaina, mutta neuvotteluihin liittyvä tapaaminen on nyt sovittu maanantaille 26.2.

PAMin ja Kaupan liiton edustajat ovat neuvottelujen katkeamisesta huolimatta pitäneet yhteyttä toisiinsa. Keskustelut ovat johtaneet siihen, että seuraava neuvottelutapaaminen on sovittu maanantaille 26.2.

"Olemme käyneet hyvässä hengessä keskusteluja työnantajaliiton kanssa, vaikka emme ole viikkoon käyneet varsinaisia neuvotteluja. Tavoitteenamme on löytää neuvotteluteitse ratkaisu ja siksi on hyvä, että tapaamme maanantaina", kertoo PAMin puheenjohtaja Ann Selin.

Neuvottelut olivat jo hyvin pitkällä, kun osapuolet yhteisesti totesivat neuvottelut katkenneeksi.

"Olimme neuvottelujen katketessa sopimustekstien osalta päässeet loppusuoralle, mutta rahaan liittyvät asiat johtivat neuvottelujen katkeamiseen. Haemme ratkaisua, jolla kaupan työntekijät saavat asialliset palkankorotukset tilanteessa, jossa talous kasvaa ja yritykset menestyvät pääsääntöisesti hyvin", toteaa Selin.

Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallitus kokoontuu tänään 22.2. klo 15.00 arvioimaan työehtosopimusneuvottelutilannetta.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat