Uutinen - 25.06.2020 klo 09.00
Koulutus

Kaipaavatko digitaitosi päivittämistä? Ilmoittaudu mukaan koulutukseen!

Kuva: Gettyimages

Kuva: Gettyimages

Työväen Sivistysliitto TSL järjestää elokuussa PAMin lomautetuille ja työttömille jäsenille maksuttomia koulutuksia, joissa keskitytään digitaitojen kehittämiseen.

FutureFit-koulutusohjelma tarjoaa digitaalisia taitoja työntekijöille, joiden työtehtävät muuttuvat automatisaation, digitalisaation ja tekoälyn kehittymisen myötä. Elokuussa toteutetaan kaksipäiväinen koulutus, joka on suunnattu lomautetuille ja työttömille PAMin jäsenille.

Koulutus kestää yhteensä kaksi päivää ja se järjestetään saman sisältöisenä kolmella paikkakunnalla. Koulutusten päivämäärät ja paikkakunnat ovat:

Turku 4.-5.8., ilmoittautuminen 27.7. klo 23:59 mennessä

Tampere 6.-7.8., ilmoittautuminen 29.7. klo 23:59 mennessä

Helsinki 10.-11.8.,ilmoittautuminen 2.8. klo 23:59 mennessä

TSL maksaa osallistujille matkat halvimman kulkuneuvon mukaan ja lisäksi lounaat koulutuspäiviltä.

Kahden päivän koulutus koostuu kuudesta osa-alueesta, joissa perehdytään mm. laitteiden ja sovellusten käyttöön, tietoturvaan, jatkuvaan oppimiseen ja viestintään. Koulutus on käytännönläheinen ja asioita käsitellään myös osallistujan omien kiinnostuksen kohteiden kautta. 

Lähde mukaan kehittämään digitaitojasi ja ilmoittaudu koulutukseen!

Lisätietoja: janne.laulumaa@tsl.fi tai kim.katainen@tsl.fi

FutureFit-koulutusohjelma

  • Hakukonejätti Googlen yleishyödyllisen Google.org-järjestön rahoittama ja brittiläisen innovaatiosäätiö Nestan hallinnoima hanke digitaitojen parantamiseksi viidessä Euroopan maassa.
  • Suomessa hanketta junailee koulutusorganisaatio Työväen Sivistysliitto, mutta mukana ovat myös SAK ja uusia oppimismetodeja etsivä Demos Helsinki. Ammattiliitoista mukana ovat PAMin lisäksi Teollisuusliitto ja Auto- ja kuljetusalan ammattiliitto AKT.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat