Uutinen - 13.03.2018 klo 13.41
Työehtosopimusneuvottelut

Avecran junapalveluhenkilökunnan uusista työehdoista on saavutettu neuvottelutulos

PAM ja Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ovat tänään päässeet neuvottelutulokseen työehtosopimuksesta.

Avecran Oy:n junapalveluhenkilökuntaa koskevat työehtosopimusneuvottelut ovat nytkähtäneet tänään eteenpäin. PAMin ja työnantajia edustavan MaRan välille on syntynyt neuvottelutulos. Seuraavaksi se siirtyy hallintojen käsittelyyn. PAMissa tämä tarkoittaa muun muassa sopimusalatoimikunnan ja PAMin hallituksen käsittelyä. Näiden kokousten aikatauluista ei vielä tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa.

Neuvottelutuloksen sisällöstä ei kerrota ennen kuin hallinnot ovat käyneet läpi syntynyttä ratkaisua. Tämän jälkeen, jos hallinnot hyväksyvät neuvottelutuloksen on junapalveluhenkilökunnalle syntynyt uusi työehtosopimus. Jos hallinnot hylkäävät neuvottelutuloksen työehtosopimusneuvotteluprosessia jatketaan.

Avecran yrityskohtainen työehtosopimus koskee noin 200:aa työntekijää. Avecran junapalveluhenkilökuntaa koskevassa työehtosopimuksessa määrätään Avecra Osakeyhtiön palveluksessa työskentelevien junapalveluhenkilökuntaan kuuluvien työaikalain alaisten työntekijöiden ja esimiesten työ- ja palkkaehdot.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat