Uutinen - 27.02.2020 klo 10.00
Jäsenyys

Asiakasneuvoja Niko Jokinen: ”Parasta työssäni ovat positiiviset asiakaskontaktit”

Asiakasneuvoja Niko Jokinen ratkoo työssään asiakkaiden pulmia. Kuva: Vesa-Matti Väärä

Asiakasneuvoja Niko Jokinen ratkoo työssään asiakkaiden pulmia. Kuva: Vesa-Matti Väärä

Vakka-Suomen Puhelimen asiakaspalvelussa työskentelevän Niko Jokisen työpäivään sisältyy arkirutiinien ohella myös salapoliisityötä. Tiedonhaku- ja empatiakyky ovat suureksi hyödyksi.

Olen Niko Jokinen, 28.

Asun Raisiossa.

Liityin PAMiin 7.1.2020.

Työskentelen Vakka-Suomen Puhelin Oy:ssä Turun toimipisteessä asiakasneuvojana.

Työhöni kuuluu pääasiassa asiakaspalvelutehtäviä. Vaikka työssä on paljon rutiinia ja työaika vierähtää enimmäkseen oman työpisteen ääressä, mahtuu joka päivään kaikenlaista jännääkin. Asiakkailla on monenlaisia tarpeita ja pulmia hoidettavaksi. Osa hoituu hetkessä ja joidenkin ongelmien selvittäminen vaatii enemmänkin salapoliisityötä. Tiedonhaku- ja empatiakyky ovat olleet hyödyksi.

Firma opettaa työssä tarvittavat asiat ja loput hoituvat omalla, reippaalla asenteella. Myös työkavereilta saa apua tarvittaessa. Työsuhteen alussa oli palkallinen perehdytysjakso, jonka aikana oman asiakkuuden vaatimat asiat tulivat tutuksi.

Parasta työssäni ovat positiiviset asiakaskontaktit. Tulee tosi hyvä fiilis, kun saan hoidettua homman asiakasta miellyttävällä tavalla.

Liityin PAMiin, koska koen ammattiliittoon kuulumisen itsestäänselvyydeksi.

Vapaa-ajallani harrastan miniatyyripelejä. Käyn kerran viikossa pelaamassa ja isommissa tapahtumissa aina kun niitä on. Useimmat arki-illat kuluvat pikku-ukkoja maalatessa. Se on hauska ja värikäs harrastus. Lisäksi vaimon kanssa pelataan lautapelejä silloin tällöin.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat