Uutinen - 25.08.2014 klo 10.10

Arki sujumaan! Jaa vinkkisi työn ja muun elämän yhteensovittamiseksi

Työ ja perhe-elämä -ohjelma haastaa kaikki suomalaiset vaikuttamaan ja jakamaan ideansa työn ja muun elämän yhteensovittamiseksi verkkoaivoriihessä.

Työ ja perhe-elämä -ohjelma haastaa kaikki suomalaiset vaikuttamaan ja jakamaan ideansa työn ja muun elämän yhteensovittamiseksi verkkoaivoriihessä. Aivoriihestä saa myös itselle ideoita arjen helpottamiseen, varsinkin jos hoitaa pieniä lapsia, muita läheisiä, käy töissä ja viettää vapaa-aikaa. Verkkoaivoriiheen voi osallistua nimettömänä. Aivoriihi on auki 16.9. asti osoitteessa www.tyojaperhe.fi/aivoriihi. Anna äänesi kuulua ja osallistu.

Työ ja perhe-elämä -ohjelma on sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama ohjelma, jota toteuttaa Työterveyslaitos. Ohjelma etsii ja levittää ideoita ja rohkeita avauksia siihen, mitä työpaikoilla voitaisiin tehdä, jotta työ ja muu arki sujuisivat paremmin.

Miten järjestää hoivavastuut? Millaisilla työaika- ja muilla järjestelyillä työnantaja voi tukea arjen sujumista? Mitä voitaisiin tehdä toisin? Verkkoaivoriihessä voi esittää ehdotuksensa avoimesti omin sanoin ja arvioida myös muiden ehdotuksia.

Ohjelman alullepanija ministeri Paula Risikko ja ohjelman lähettiläät, esimerkiksi kansanedustaja Päivi Lipponen ja Vuoden isä 2013 Markus Forsell, kertovat omia näkemyksiään työstä ja perheestä ohjelman nettisivuilla.

Työpaikat voivat saada myös suoraan omalle työpaikalle vinkkejä ja apua perheystävällisten käytäntöjen kehittämiseen ilmoittautumalla ohjelmaan.

Verkkoaivoriihi on auki 19.8.-16.9. ja siihen voi käydä vastaamassa nettiosoitteessa www.tyojaperhe.fi/aivoriihi. Aivoriihi toteutetaan yhteistyössä Fountain Parkin kanssa.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat