Artikkeli - 14.11.2018 klo 14.28
Tapahtuma

Ammattiosastojen tapahtumakalenteri pursuaa mahdollisuuksia – Savonlinnassa pian improvisoitu ilta

Savonlinnan teatterin Improklubilla ovat esiintyneet Jari Pylväinen, Matti Ruuska, Mikko Leinonen, Iida-Maaria Lindstedt, Mervi Koskinen, Linda Taskinen ja Aino Sihvonen. Kuva Savonlinnan teatteri/Soila Puurtinen.

Savonlinnan teatterin Improklubilla ovat esiintyneet Jari Pylväinen, Matti Ruuska, Mikko Leinonen, Iida-Maaria Lindstedt, Mervi Koskinen, Linda Taskinen ja Aino Sihvonen. Kuva Savonlinnan teatteri/Soila Puurtinen.

Savonlinnassa pamilaiset kokoontuvat joulukuussa katsomaan improvisaatioteatteria. Mitä tapahtumia oma osastosi järjestää? Sen näet PAMin verkkosivujen tapahtumakalenterista.

Mara- ja kiinteistöalan Savonlinnan ammattiosasto kokoontuu joulukuussa katsomaan improvisaatioesitystä Savonlinnan teatteriin. Kyseessä on yksi PAMin osastojen monista tapahtumista.

”Tällä kertaa esimerkiksi kylpyläreissun sijaan päätimme valita kaupungin keskustan kulttuuritapahtuman. Toivomme, että tämä tarjous aktivoisi jäseniä, ja etenkin nuorempia, liikkeelle. Savonlinnassa on myös erittäin ammattitaitoinen teatteri”, osaston puheenjohtaja Pirkko Eronen taustoittaa.

Erosen mukaan viime vuonna Ismo Leikolan stand up -show veti penkit täyteen, eli viihde tuntuu saavan osaston väen mukaan.

”Toivon kovasti, että jäsenistöä saataisiin samalla jonkinlaiseen rentoon ajatusten vaihtoon, koska on tulossa vaalivuosikin,” Eronen sanoo.

Hän aikoo itsekin lähteä mukaan teatteriyleisöön. 

”Johtokuntatyöskentelykin on kovaa puurtamista, joten kyllä me kaikki olemme ansainneet pienen hengähdyksen!”

Pamilaiset ammattiosastot järjestävät omilla alueillaan satoja tapahtumia vuodessa eri puolilla maata. Voit etsiä oman osastosi tapahtumat joko paperisesta PAM.fi-lehdestä tai PAMin verkkosivuilta osastojen tapahtumakalenterista

Ammattiosastojen toimihenkilöt löytävät paperisen PAM.fi-lehden ilmoitusaikataulut täältä (2018) ja täältä (2019). Ilmoitukset julkaistaan sekä verkkosivujen tapahtumakalenterissa että lehdessä, jos ne on toimitettu ajoissa.

Jutun otsikkoa ja alkua muokattu 15.11. klo 12.38.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat