Uutinen - 25.11.2019 klo 11.50
Yhteiskunta

Kohti kestävää kulutusta - PAMin ilmastopodcastin toinen jakso on nyt julkaistu

Ilmastopodcastin toisessa jaksossa keskustellaan kiertotaloudesta, ekologisesti kestävistä kaupoista ja reilusta siirtymästä.

Ilmastopodcastin toisessa jaksossa Veera Nikkilän vieraina ovat kiertotaloushankkeiden parissa työskentelevä Sitran ilmastoasiantuntija Mari Pantsar ja SAK:n ilmastopolitiikasta, kestävästä kehityksestä sekä yritysten yhteiskuntavastuuasioista ja edunvalvonnasta vastaava Pia Björkbacka.

Jaksossa mietitään, miten talouden ja kulutuksen on muututtava, jotta yritykset ja kuluttajat voivat osaltaan jouduttaa kestävän kehityksen tahtia. Mitä kiertotalous tarkoittaa? Miltä näyttävät ekologisesti kestävät kaupat ja liikkeet? Entä miten reilua siirtymää käytännössä toteutetaan?

Kuuntele kaikki PAMin ilmastopodcastin jaksot Spotifyssa tai videona täältä.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat