Tiedote - 05.11.2018 klo 15.50

PAMin hallitus: Kolmikantainen valmistelu edennyt toivotulla tavalla

PAMin hallitus käsitteli maan hallituksen esitystä henkilöperusteisen irtisanomisen helpottamiseksi pienissä yrityksissä. Hyvin edenneen kolmikantavalmistelun johdosta PAM peruu kaikki asiaan liittyvät työtaistelutoimenpiteet.

SAK:n hallituksen mukaan kolmikantainen valmistelutyö lain perusteista on edennyt rakentavassa ilmapiirissä. PAMin hallitus katsoo valmistelutyön toteutuneen toivotulla tavalla ja siksi peruu kaikki aiemmin asettamansa työtaistelutoimenpiteet.

Kuten SAK:n hallituskin, PAMin hallitus edellyttää, että esitys eduskunnalle annetaan kolmikannassa sovitussa muodossa.

Päätös ei liity turvallisuusalaa koskeviin työtaistelutoimenpiteisiin, jotka johtuvat alan työehtosopimusneuvottelujen sovittelusta.

Lue lisää: SAK:n hallituksen tiedote

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat